Pluspunten

Ik vind er alles wat ik nodig heb, behalve verse artikelen natuurlijk. De snelheid van leveren vind ik uniek.

Ik vind het heel vreemd dat ik voor de ID betaling extra moet betalen. Verder zou het handiger zijn als de produkten in goed nederlands zouden worden beschreven.

Pluspunten

Als je iets te vragen heb is men snel bereidt te helpen voor een oplossing. De bestelling is ook snel in huis.

geen

Pluspunten

Zeer accurate en vlotte levering

Een aantal Japanse producten uitverkocht

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Kan maar 3 of 4 stuks per soort bestellen maak van per 3 of 4 stuks 6 of 8 stuks

Pluspunten

Snelle en correcte afwerking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraken na. Overzichtelijke inventaris. Betaalbaar.

Pluspunten

duidelijkheid in keuze van artiekelen zeker voor particulieren snel in afhandelingen na de bestellingen goederen komen geheel intact aan overzichtelijkheid in verzending in tijd en aankomst. Chapeau !Hans

Pluspunten

Snelle afwikkeling bestelling

Pluspunten

Erg snelle levering. Prima prijzen. Keurig verpakt.

Als ik iets in mijn winkelmandje doe en ik klik op "verder winkelen" kan ik NERGENS het winkelmandje terug vinden :-( Mijn tip zou zijn om ergens rechtsboven (dat is een plek waar vrijwel alle webshops dat hebben) een icoontje + tekst te maken met "winkelmandje" waarmee je rechtstreeks naar je mandje gaat. Om af te rekenen bijvoorbeeld ;-) Ik heb echt flink gezocht, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat ik er oevrheen gekeken heb. Excuus in dat geval.

Pluspunten

Uniek assortiment en precies wat ik nodig had voor dit weekend.

Op zich best duur in verhouding tot het aantal producten. Overbodig vind ik de de transactiekosten. Is de eerste keer dat ik het zie en ik shop veel online.

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering! SUPER!

Pluspunten

Heel goed kwaliteit.

Pluspunten

bestelling snel geleverd

Pluspunten

Snelle bezorging en veel keus.

Pluspunten

Na bestelling nog een artikel mogen toevoegen. goede prijzen snelle levering vlotte antwoorden op e-mails netjes verpakt

misschien wat lagere verzendkosten, maar bij anderen zaken waren de verzendkosten lager maar de artikelen veel duurder dus uiteindelijk toch hier veel goedkoper.

Pluspunten

Fijne webshop: snelle levering en heerlijke producten! Bovendien word je per mail keurig meegenomen in het bestel- en verzendproces.

Pluspunten

snel/goed

Pluspunten

Goede en snelle informatie tijdens verwerking order. snelle levering uitgebreide website met relevante informatie

geen

Pluspunten

snel en goed geleverd

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt, kom zeker weer terug

Kamp 2

3811 AR Amersfoort