vriendelijk

In een persoonlijk contact meelevend en begripvol, en leveringen zijn snel en correct

Snelle reactie en bezorging.

De ene dag bestelling geplaatst waarop snel gereageerd werd. Volgende dag de bestelling al ontvangen.

Snelle levering, en goed op tht datum.

Vlgs afspraak geleverd

Goed en betrouwbaar

Geen antwoord op mijn vrash

Ik heb meerdere malen geappt en grvrasgd om contavt met mon op te nemen omdat mijn bestelling betasld is maar weer terug is gegasn naar jullie ik eilde een oplossing masr tot heden geen antwoord ik heb gevrasgd om mijn geld terug te storten ook geen antwoord gekregen het gaat om veel geld en in deze harde tijd moeilijk ik hoop dat ik alsnog wat van jullie hoort is wel zo netjes toch

De bestelling is nog steeds niet geleverd.

De bestelling is onderweg beschadigd en ligt nog steeds bij DHL. Ik heb contact gehad met DHL en de verzender moet contact opnemen met DHL. Ik heb ook contact gehad met de verzender, maar hij wil geen contact opnemen met DHL. Ik moet het maar afwachten of en wanneer het geleverd wordt.

Zoals altijd een waar genoegen!

Altijd een waar genoegen om hier te bestellen en inkopen te doen. Bedankt!

Snel geleverd en lekkere producten!

De producten zaten goed verpakt en met hergebruikt papier en karton. Top!

Wordt altijd netjes bezorgd en nooit geen problemen mee gehad ik ben erg blij met mee

Vlotte levering

Vlotte levering en prima ingepakt, alles zoals gewenst met democratische prijzen!

Wie goed doet, goed ontmoet.

Honger en dorst en je smaakpapillen wordt extra geactiveerd bij toko tjin. Love it

Exclusieve producten, snel geleverd.

Deze producten kan ik in mijn omgeving nergens kopen.

IK BEN TEVREDEN

IK BEN TEVREDEN

Snelle levering van prima product

Snelle levering van prima product. Handig als je snel iets nodig hebt

Snelle levering!

Een bestelling geplaatst bij Toko Tjin en de volgende dag al geleverd gekregen.

Makkelijke website met veel keuze. De bestelling werd de volgende dag geleverd in een solide verpakking. Deze bestelling voldeed helemaal aan mijn verwachting.

Goed spul voor goede prijs

Servicegericht, contactopname bij ontbreken artikelen die besteld zijn en passende plossing bieden

Lekker en lekker snel geleverd

Lekkere boemboes, hoor! En snel geleverd. Betrouwbaar.

Snel geleverd en perfect verpakt.

Snel geleverd en perfect verpakt. Ruime keuze.

Goede service.

Duidelijke beschrijving op de site, super snel geleverd. En goed ingepakt.

Ik bestelde piring borden 3 dagen geleden. Mevrouw belde mij netjes op om door te geven dat de bestelling in goede orde is ontvangen en mee op de post gaat. 2 dagen later kwam het product al binnen. Supergoede kwaliteit en supersnelle levering. Nogmaals bedankt voor de goede service !

Alles top geregeld. Product was ff niet op voorraad, werd netjes te woord gestaan. En op de hoogte gehouden waren het weer aanwezig was. En besteld, volgende dag had ik het. Dikke 10

Verzendkosten

Snelle levering, maar ik vind de verzend kosten te hoog. Heb nu een site gevonden waar de thee goedkoper is en de verzend kosten een oaar euro goedkoper.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort