Goed assortiment en snelle levering

Duidelijk en snelle levering

Netjes op tijd

Snelle bezorging

Top ervaring

Snelle levering van mijn product

Snelle en perfecte levering!

Perfect ingepakt, snelle levering

Snelle levering van goed product

Via Google gevonden website functioneert goed. Niet algemeen verkrijgbare drank uit Thailand werd snel geleverd….

Netjes en snel

Zeer goed bestelling andere dag al in huis. Jammer is wel als je boven een bepaald bedrag besteld je nog steeds verzendkosten moet betalen en die zijn best vors.

Snelle levering en prijsvriendelijke producten.

Hartstikke goed

stipte levering

snel en ongelooflijk goedkoop

snel en ongelooflijk goedkoop

Al meermalen een bestelling geplaatst en altijd een snelle levering in een goede verpakking. Top !

Een bepaalde boemboe wad niet in het bestelde aantal op voorraad. Ik werd gebeld voor een alternatief. Heel fijn.

Heel goede service niets op aan te merken

Alleen heb ik gisteren tot 1600 gewacht op mijn pakket die zou tussen 1400 en 1800 bezorgd worden. ik keek toevallig omstreeks 1600 hoe laat mijn pakket bezorgd zou worden en zag dat het pakket pas vandaag tussen 1000 en 1500 bezorgt wordt ik ben benieuwd of het vandaag 4 maart aankomt ik hou jullie wel op de hoogte Met vriendelijke groeten

Komt afspraak na, goede communicatie

Ik kreeg snel een telefoontje dat het even kon duren voor mijn product er was. Ik kreeg ook de keus tussen wachten of mijn geld terug. Nou duurde het al met al nog wat langer dan verwacht, maar ik heb mijn bestelling inmiddels thuis!

Goede service en snel ontvangen.

Goede website met veel keuzemogelijkheden en snelle bezorging. Ook in de winkel zelf te Amersfoort een ruime keuze. Fijne mensen en zeer klantvriendelijk. Eten ter plekke nuttigen of meenemen is echt een aanrader!!

zeer goed

Super Toko

Goede spullen - snelle levering

Prima produkt, goed verpakt ivm kwetsbaarheid produkt en snel geleverd.

het is uitstekend

het is uitstekend

Gewoon goed, super klantvriendelijk.

Gewoon goed, super klantvriendelijk.

Zeer goed! Prijs kwaliteit

Zeer goed! Prijs kwaliteit