Snelle verzending!

Goede ervaring

Zeker goed verpakt En een goede kwaliteit Zeer te vrede

goede produkten

very fast service

Fast delivery and good packaging also for sensitive goods. I'm highly satisfied with the service.

Snel geleverd en goed overleg

Snel geleverd en goed overleg voor een vervangend artikel. Alles zeer goed verpakt.

goede service en tijdige levering

zie hierboven

Netjes, betrouwbaar en snel

Goed en snel

De boodschappen snel en goed bezorgd. Alleen kijken ze niet naar de thb datum.

Snelle, correctie bestelling en levering.

Naast volledig assortiment een snelle en correcte levering.

Leveren altijd optijd

De spullen zijn van topkwaliteit. Goede snelke levering.

Heel tevreden en de levering is snel.

Snel geleverd en veel keuze

De volgende dag kwam de bestelling van de noedels binnen. Lekker snel. Ik geef 1 ster minder omdat de 3 dozen bij elkaar waren geplakt met plakband zonder buitendoos. De 2 buitenste dozen waren wat open gaan staan. Zag er wat minder uit. Maar de inhoud was verder prima zonder beschadigingen.

Volop keus, snelle levering en goede kwaliteit.

Volop keus snelle reactie en levering en goede kwaliteit

Prima service, goede verpakking en snelle levering.

Goed product en een goede prijs.

Bedoeld product is snel geleverd.

Slecht

Ik vond het een erg lage manier om mensen er in te luizen en geld af te troffelen. Ik heb het goed niet teruggestuurd want het was niet de moeite waard. En jullie zorgen er ook goed voor door aan te geven dat men zelf de verzendkosten moet bekostigen. En ik zou geen 1 ster geven, maar jullie hebben dat ook heel snikkie gedaan, dat als er geen 1 wordt gekozen, dit bericht niet wordt verzonden. Het beste

Snelle service voor een goed prijs

Binnen 24 geleverd en doet wat Toko Tjin belooft. Flessen en potten goed schok en breukvrij verpakt.

Altijd tevreden

Betrouwbaar en snel

Mooie grote emping met weinig onbruikbare gruis in de dozen

Mooie grote emping met weinig onbruikbare gruis in de dozen.

goede en snelle service

20 kilo pandanrijst besteld, ging makkelijk en snel geleverd ideaal

Zeer positief

Door wat ik denk een systeem glitch zijn de verkeerde producten geleverd. Ik heb meteen een mailtje getikt naar de klantenservice en werd vrij snel teruggebeld en goed geholpen! Zeer verrast door dit want normaal moet je 2 x een mail sturen naar bedrijven als je een klacht heb! Dus alleen maar top!!!

Goed en snel

Zeer snelle levering

Heel goed.

Zeer tevreden. Snelle levering en heel goed verpakt.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort