Super geholpen

Gebeld met de zaal heel vriendelijk geholpen en een goed advies gekregen. Via de site een bestelling geplaatst. De bestelling is de volgende dag bezorgd super snel. Heel tevreden ik raad zeker deze winkel aan.

Klantvriendelijk en goed

Keurig elk flesje Soju apart verpakt verstuurd. Bezorging redelijk snel en vriendelijk doir DHL. Belangrijkst: wat een heerlijke Soju... genieten

Prima toko

Duidelijke site, breed assortiment en snel verzonden!

Betere service bestaat niet, alles perfekt.

niet goedkoop, wel gruwelijk lekker. correcte communicatie, keurig geleverd

+++

goed verzorgde verzending en snel

top shop

Snelle levering en als er iets niet goed is wordt er gelijk een oplossing geregeld.

Heel goed.

Goede producten, vlotte levering.

goeie sevrice

zeer tevreden

Super krijgt van mij 10 sterren

Ik heb een fout gemaakt bij de bestelling Werd gebeld door aardige man en zijn er samen uitgekomen heel erg fijn ben tevreden

Ik kan niets negatiefs bedenken.

Goede website, goede producten, snelle bezorging en zeer goed ingepakt zodat mijn bestelde producten onbeschadigd aankomen.

Niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Goede afhandeling van mijn bestelling.

Xxx

Onovertroffen !

Ik heb al verschillende malen hier besteld en elke keer weer was ik uitermate tevreden. De spullen die verkocht worden zijn van goede kwaliteit doordat het gaat om betrouwbare merken. Ze worden snel verstuurd en zijn uitstekend verpakt. Hier gaan normaal gezien geen potten gebroken aankomen. Deze keer was er een probleempje met de voorraad van een van de bestelde producten maar de manier dat dat door de zaak werd opgelost, daar ben ik uitermate tevreden over ! Runde iedereen maar zo zijn winkel !... Absoluut aanbevolen ! 11/10 !!

Zeer goede service

Er was in mijn bestelling iets niet voorradig maar werd onmiddelijk gebeld voor een teruggave van geld of een vervangend product. Na de uitleg over het vervangend product dan ook gewoon voor de vervanging gekozen. Enigste minpunt vind ik bij de bestelling zelf dat er bij de producten niet bijstaat welke mild, kruidig, pikant of extra pikant zijn.

zowel bestellen als bezorging ging uitstekend!

producten over datum

IK heb vorige week een bestelling gedaan en 2 producten waren over datum. Ik heb dit gemaild, maar nog geen antwoord gehad.

Snel en prima prijzen

Een ruim assortiment, prima prijs en snelle verzending.

Zo snel, vandaag besteld, morgen geleverd. wowwww super hoor Ja kwaliteit als altijd (y)

zeer goed

uitstekend

Tevreden

Ze hebben een groot assortiment

Goed spullen

Snelle bezorging maar niet helemaal correct

De bezorging was op tijd nadat ik hierom had gevraagd. Ipv Oppa Soju original kreeg ik Oppa Fresh. Ook lekker, maar toch. Ik heb hier een mail over gestuurd, maar deze is niet beantwoord. Wel fijn dat het mogelijk is om dit soort producten ook in NL te bestellen. Verder vind ik het heel erg vervelend dat ik akkoord moet gaan met het verwerken van mijn persoonlijke gegevens. Daarom zal ik dit bedrijf NIET aanbevelen bij anderen.

top

keurig en safe verpakt

Producten naar wens, snel ontvangen

Kamp 2

3811 AR Amersfoort