Blij

Goede bezorging prima artikelen en klantvriendelijk….

Bestelling binnen 24 uur geleverd, top!

Supersnelle levering, zelfs bij 1e bestelling

Prima producten, snelle accurate levering. Netjes verpakt!

Goede levering dank je wel

Weereens blij

Zoals al die andere keren, prima verzorgd. Attent en op tijd. Dank Toko Tjin.

Goede service en vriendelijk

Ik ben altijd goed geholpen en alles is netjes verpakt.

Goed verzorgd

Normaal wordt er veel aandacht besteed aan het verpakken van de bestelde spullen. Alleen deze keer ging het mis. Alles lag los door elkaar waardoor er een rijst verpakking kapot is gegaan. Verder zijn de producten altijd goed. Een aanrader

Goede service.

Binnen 1 dag bezorgd, grote keus in webshop

Alles is naar wens geleverd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe vijzel.

super,

denken goed mee , handelen snel, absoluut aan te raden

prima webshop, snelle levering

Breed aanbod, overzichtelijke webshop en verzorgde levering.

Niet àlles ontvangen

1 artikel ontbrak. Ik heb een mail gestuurd, maar heb nog steeds geen reactie ontvangen. Vrijdag besteld en pas donderdag geleverd, dus niet binnen 2 werkdagen.

vriendelijk

In een persoonlijk contact meelevend en begripvol, en leveringen zijn snel en correct

Snelle reactie en bezorging.

De ene dag bestelling geplaatst waarop snel gereageerd werd. Volgende dag de bestelling al ontvangen.

Snelle levering, en goed op tht datum.

Vlgs afspraak geleverd

Goed en betrouwbaar

Geen antwoord op mijn vrash

Ik heb meerdere malen geappt en grvrasgd om contavt met mon op te nemen omdat mijn bestelling betasld is maar weer terug is gegasn naar jullie ik eilde een oplossing masr tot heden geen antwoord ik heb gevrasgd om mijn geld terug te storten ook geen antwoord gekregen het gaat om veel geld en in deze harde tijd moeilijk ik hoop dat ik alsnog wat van jullie hoort is wel zo netjes toch

De bestelling is nog steeds niet geleverd.

De bestelling is onderweg beschadigd en ligt nog steeds bij DHL. Ik heb contact gehad met DHL en de verzender moet contact opnemen met DHL. Ik heb ook contact gehad met de verzender, maar hij wil geen contact opnemen met DHL. Ik moet het maar afwachten of en wanneer het geleverd wordt.

Zoals altijd een waar genoegen!

Altijd een waar genoegen om hier te bestellen en inkopen te doen. Bedankt!

Snel geleverd en lekkere producten!

De producten zaten goed verpakt en met hergebruikt papier en karton. Top!

Wordt altijd netjes bezorgd en nooit geen problemen mee gehad ik ben erg blij met mee

Vlotte levering

Vlotte levering en prima ingepakt, alles zoals gewenst met democratische prijzen!

Wie goed doet, goed ontmoet.

Honger en dorst en je smaakpapillen wordt extra geactiveerd bij toko tjin. Love it

Exclusieve producten, snel geleverd.

Deze producten kan ik in mijn omgeving nergens kopen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort