Perfeckt

Snel geregeld en geleverd toppie

Besteld, snel geleverd, dus tevreden.

Besteld, snel geleverd, dus tevreden.

Snel

Bestelden andere dag al binnen en supergoedkoop. Het is geweldig spul. Ik gebruik het al jaren voor allerlei kwaaltjes. Maar nu veel voordeliger via deze site

Al jaren vertrouwd..

Goed assortiment..netjes geprijsd en een snelle en correcte verzending..

Top service en vriendelijk personeel, pakketje was goed verpakt

Fantastische online winkel!

Vlotte verwerking en vriendelijk en perfect advies aan de telefoon!

Goed product, vlot geleverd; Prima!

Product was uitstekend verpakt, de communicatie uitstekend, de bestelling vlot verwerkt en de totaal prijs alleszins acceptabel. Kortom niets op aan te merken.

Alle spullen zeer goed ingepakt en snelle levering Top

Helemaal goed.

Producten snelheid levering en verpakking o.k.. Nette prijzen.

Goed verzorgd

Een paar dagen vertraging dat kan misschien iets sneller

Snelle levering en goed verpakt

Fijn product en tevens binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd, prima werk

The best ❤️

Friendly and helpful staff. Will shop more with Tokotjin

Heel goed, voor herhaling vatbaar.

Prima, ga vast meer gebruik van jullie diensten maken, super snelle levering. Via mail ook goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Snelle levering van mijn online bestelling!!

Snelle levering van mijn online bestelling!!

Vriendelijk, snel, correct

Snelle reactie op e-mail, buitengewoon vriendelijk telefoongesprek. Snelle levering.

Snelle levering alles heel goed verpakt, zeer tevreden zal er zeker weer gaan bestellen

De producten zijn goed en de bezorger is uiterst vriendelijk.

Snelle service.. fijn om te ervaren dat de Tolaklinu net als de echte djamu smaakt , los van de honing wat ze toevoegen

Gewoon geleverd wat was besteld.

Bestelling zelfde dag verzonden!

Ik koop hier al jaren… En ik kan zeggen, het bevalt heel goed. De eigenaar ook heel vriendelijk aan de telefoon.

Mijn bestelling kon niet volledig worden geleverd maar binnen een dag was ook de financiële afwikkeling in orde , dikke pluim

Altijd goed

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snel, netjes en eerlijk

Snel, netjes en eerlijk

Prima product en zeer snelle levering!

Had alleen wel fijn geweest als er een richtlijn bij had gezeten (voor de niet zo ervaren Indisch kookster) maar dat heb ik gegoogeld!

Alles keurig ingepakt in de doos, niet een TE GROTE doos voor de artikelen, maar previes goed.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort