Alles keurig afgehandeld, zeer tevreden.

Het duurde een paar dagen, maar bij bezorging ging alles prima. De artikelen waren zeer goed ingepakt, dus geen kans op breuk.

Alles netjes verpakt, snel bezorgd, alleen zijn jullie m'n sesam snack(koekjes) vergeten

veel keuze en duidelijke site

Zeer goed zoals altijd

Ik vind het heel vertrouwd om bij jullie te bestellen, de vaste producten die ik altijd gebruikt worden altijd op be beloofde tijd geleverd. Dus ik ben heel tevreden Vriendelijke groet Irene

Snelle service. Product zoals geadverteerd.

Lekker pittig

jammer dat er geen 10 zakjes kruiden waren

van de 10 bestelde zakjes kruiden waren er 7 op voorraad de andere 3 zijn keurig gecrediteerd

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Het produkt is heel snel geleverd en goed verpakt. Even dacht ik wel dat ik het verkeerde produkt had. Op de doos stond nog de naam van de oorspronkel;ijke inhoud. Misschien even weg plakken/strepen of zo

Vieze noodles

Ondanks dat de order mooi op tijd binnen kwam, was ik aardig teleurgesteld over de kwaliteit van het product. De geleverde noodles zijn de namaak noodles uit volgens mij Polen. Deze smaken chemisch en zijn daardoor niet te eten, zelfs de kruidenmix is totaal anders. De echte noodles van Indomie komen uit Indonesië. Deze informatie moet wat mij betreft vermeld worden op de website.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Producten snel geleverd en het was met veel aandacht ingepakt

Goede service, snel

Een artikel wat ik bestelde was niet meer voorradig, maar wel een alternatief. Binnen het uur nadat ik online bestelde werd ik gebeld, dat het bestelde er niet meer was en of ik het alternatief wilde. Dat is nog eens service. Super! Altijd vlotte verzending, goed verpakt, goede kwaliteit van de artikelen.

Prima. Goede pro’s en snelle levering

Ook goed verpakt.

Uitstekend.

Snelle levering. Goed verpakt.

Snel, goed verpakt!

Zowel telefonisch bereikbaar en op de site zijn de producten goed te vinden en binnen 2 dagen in huis!

Snelle levering, goed verpakt.

Snel geleverd, goed beschermd tegen beschadiging. Prima service.

Goed ontvangen

Mijn pakket was helaas niet binnen de 2 werkdagen verstuurd. Nadat ik contact had gezocht was het dezelfde dag op de bus gedaan en kon ik de dag erna direct ontvangen. Zeer goede service uiteindelijk.

Hele goede service. Ik had een bestelling geplaatst. Er was iets mis gegaan met de betaling waardoor mijn emping maar niet arriveerde! Totdat ik gebeld werd door Toko Tjin en alles in toch in orde kwam. Al heerlijk van de zelfgebakken emping gegeten!

Top en snel geleverd❤️

Altijd goed

Toko Tjin is altijd correct, heeft goede prijzen en goede informatievoorziening.

Snel geleverd en spul werkt prima

Lekker snel geleverd.

Toko Tjin heeft mijn bestelling zeer snel geleverd via PostNL. Alles was keurig verpakt. Prima geregeld Toko Tjin.

Geachte Jammer dat er geen melding is gedaan ,dat de gevraagde artikel niet aanwezig was. Wat me opviel dat er verpakking gebruikt werd zonder dat plastic van deze verwijderd was.

Prima bedrijf

Goede ervaring,niet duur,prima service, snelle bezorging.

Makkelijk en snel.

Redelijk makkelijk te navigeren website met heel veel keuze. Fijn dat opsturen naar het buitenland ook mogelijk is.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort