Netjes verzorgd en geleverd.

Goede ervaring

Heel snel geleverd

Mijn ervaring is zeer positief met name de verzending met Postnl.

Wij hebben nog steeds niets ontvangen

Niets ontvangen

Het is deze zending klote….

Heb nog steeds niks ontvangen…7 dagen geleden besteld

Slecht

Tot op van daag mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Redding in nood in het buitenland!

Ruime keuze aan artikelen, zeer goed verpakt. Erg blij en tevreden met Toko Tjin, online toko!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Ik heb alleen goede ervaringen met Toko online.

Altijd erg goed !

We hebben al verschillende keren besteld bij Toko Tjin en elke keer waren we zeer tevreden. Eerlijke prijzen, veel voorraad, makkelijk kiezen op de website. Verzending was altijd snel naar België maar nu niet 'volgende dag'. Maar nu dus wel ! Zelfs dat hebben ze nog kunnen verbeteren ! Dank jullie wel en graag tot een volgende keer !

Super, zoals altijd,.......dank jullie wel

Snel en goed

Nog steeds niks gehad maar dat komt meer door DHL denk ik, ze kunnen beter post nl laten bezorgen

goede website en snelle levering

kon makkelijk mijn favoriet vinden tussen ál die kruiden; het minimum bestelbedrag van € 5 vind ik ook heel luxe

Mijn probleem keurig opgelost!

Een door mijzelf veroorzaakt probleem,is heel mooi opgelost. Dank daarvoor.

prima service

groot assortiment gelukkig. Toko’s zijn er niet zo veel en vanwege mijn gezondheid, kan ik nu gemakkelijk tóch over bepaalde ingrediënten beschikken, zónder daarvoor de deur uit te hoeven.

ben blij mee

uitstekend super

Groot assortiment en snelle levering

Bestellen bij Toko Tjin gaat gemakkelijk en snel. Ze hebben een groot assortiment producten en het bestelproces verloopt soepel. Ook kan je kiezen uit een aantal betaalmethodes. Mijn bestelling werd goed verpakt (glazen potten sambal!) en snel geleverd.

Lekkere producten ,snelle levering

Prima levering

snelle bezorging

tel.contact als het fout gaat

Verpakking perfect.

Cijfer 10

Beleefde en vriendelijke bezorger

Zo hoort online shoppen te zijn.

Snel, adequaat en benaderbaar!

Jempol

Kwaliteit, prijs en service: alles in balans!

Zeer snelle levering van goede produkten

Het is in Luxemburg moeilijk aan Indonesische produkten te komen. Toko Tjin leverd zeer snel naar Luxembourg, waarvoor mijn dank. Ron

Duidelijke website en snelle levering.

uitgebreid assortiment en makkelijk manier van bestellen. Rappe afhandeling

Voor nu en zeker vaker.

Kamp 2