Goede en snelle levering. Een item was niet meer voorradig, maar werd gebeld en snel tot oplossing gekomen. Zeker aan te bevelen.

Heel fijn

Djempol

Kon niet beter. Ontzettend snel geleverd.

Kon niet beter. Ontzettend snel geleverd.

makkelijk te bestellen via de webshop

prettige webshop, ruime keuze en levering mooi op tijd. enige aanmerking is de vele mails die je krijgt bij bestelling, maar dat is bij veel webshops het geval.

Blij maar het duurde lang.

Ik ben blij dat ik uw producten in Frankrijk kan ontvangen. Het duurde alleen wel erg lang en kreeg onduidelijke berichten wanneer ik de bestelling zou ontvangen. Bij andere NL bedrijven gaat dat sneller en beter. Eén flesje was beschadigd.

perfecte spullen !

Goed spul en keurige levering an huis. Ideaal !

Als altijd geweldig

De samenwerking en het vertrouwen is gewoonweg uitstekend ik zou iedereen aanraden om te bestellen bij jullie Vriendelijke groetjes Irene Weeda

Alles wat ik besteld had was keurig verpakt, weer een goede levering, bedankt

Veel keuze, goede producten.

Wederom aangenaam verrast door de supersnelle verzending!

Goede service, snelle kevering

Goede producten, erg blij mee

SUPER.., snelle & goed verpakte levering

Goed adres voor grote potten bakgember.., snelle & goed verpakte levering.., SUPER..!!!

Top en snel!

Was op zoek naar een bepaald noodle soep. Kwam hem tegen op deze site, gelijk besteld en netjes de volgende dag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de status. kortom Top!

Vlotte verzending en aflevering van uitstekende producten ! Ik ben een blije klant. Tot de vlgnd keer !

Geleverd in een stevige doos en alles apart ingepakt Super!

Heel goed.

Hulpvaardig, welwillend. heel verzorgd. Kortom geweldig.

fijne winkel

super snel met verzenden, zeer goede service er was iets niet goed gegaan tijden het versturen en is meteen goed opgelost. ik ben zeer tevreden en ga er zeker weer kopen.

geen commentaar

no comment

Helemaal TOP

bestelling gedaan ( voor het eerst op deze site ) ik kreeg mijn hele bestelling binnen 3 dagen,helemaal perfect verlopen. Ik koop hier zeer zeker nogmaals.

Alles super!

Heel goed!

Snelle verzending

Prijs product goed en de snelle verzending van het product.

Kan niet beter

Zoals je bij een toko altijd verwacht : accuraat en prijs vriendelijk !

Zeer tevreden! Goede bezorging!

Paar keer nu soju besteld en is altijd netjes en snel binnen gekomen. Erg tevreden. Uitstekend!

AUTHENTIEK

Het assortiment, de service en de know-how is bij Toko Tjin volledig in balans; AUTHENTIEK, zoals de toko’s vroeger waren. Het delen van ervaringen, kookkunsten en recepten blijkt geen uitzondering. Zelfs wanneer een artikel (deels) niet voorradig is, wordt mede door praktijkervaring meegedacht naar alternatieven. Als een doorgewinterde Indo, altijd op zoek blijvend naar de authenticiteit, de commerciële passar malams vermijdend, kan ik Toko Tjin met een warm hart aanbevelen!

Topservice

Bestelling duurde door omstandigheden (overmacht) langer. Ik werd daarover netjes geïnformeerd en kreeg de keuze of ik het geld terugwilde of wilde wachten. Echt topservice. Daar kunnen andere bedrijven nog een hoop van leren. Ik bestel hier zeker weer!!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort