fijne selectie voor een faire prijs en snelle levering

* uitgebreid assortiment * levering direct na ontvangst v.d. bestelling Al meermaals besteld en altijd perfect - zeer aan te bevelen

Volgens verwachting!

zeer positief

correcte en snelle levering

Een produkt was niet op voorraad. Gebeld met alternatief voorstel. Goede oplossing.

Top,goed verpakt,goede kwaliteit.

Prima geregeld

Ik koop niet vaak bij u, maar als ik weer Obat nodig heb en bestel, is het allemaal prima geregeld. Duidelijke webshop, goede communicatie en de spullen zitten prima verpakt.

Vriendelijk, Vandaag besteld, morgen in huis

Goede service. Ik ben telefonisch op een zeer vriendelijke en vakkundige manier geholpen. Dank voor de snelle levering.

Geweldige service

Laat in de middag besteld, volgende dag al in huis! Enorm assortiment Heel tevreden

Perfecte service

Door nalatigheid van vervoerder ontving ik mijn bestelling niet. Na een telefoontje werd het vriendelijk en efficiënt opgelost en kreeg ik mijn bestelling opnieuw opgestuurd en ontving ik het de volgende dag! Dank daarvoor.

Goede service en snelle levering

Zeer tevreden, veel producten, snel geleverd

Vriendelijk en snel

Voordat ik ging bestellen had ik nog wat vragen. Zeer vriendelijke en hulpvaardige man gesproken. Goed assortiment. De bestelling ging makkelijk en de levering was snel. Goed verpakt. Prima dus!

Goede producten ,veel keuze en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Alles was goed ingepakt en is goed aangekomen. De producten uit Suriname zijn in Frankrijk niet te krijgen,dus ben ik blij met Toko service.

prettig contact, snelle levering

de bestelling op zeer correcte wijze verwerkt en afgehandeld,prijsverlagingen zijn aangegeven en verwerkt.Bestelling snel geleverd en goed verpakt.Veranderingen in de bestelling worden telefonisch doorgegeven, zelfs naar her buitenland.Prettige en klantvriendelijke benadering.Een aanrader.

Vriendelijk en attent met snelle levering

Ik zal een (kortings)actie niet drie dagen doen (te korte looptijd). Ik adviseer vrijdag's (of eventueel zaterdag's een (verkoop)actie aan te melden voor één hele week. (Bij drie dagen is de reactie tijd te kort voor een klant om te reageren. Succes, Wim van vulpen Breukelen

Prettig winkelen bij Toko Tjin

Site, aanbod, levering, communicatie daarover...alles prima

spullen te krap verpakt

Ik kreeg de spullen realtief snel binnen maar ze waren in een te krappe doos verpakt . wat tot oorzaak had dat er 2 zakken kroepoek open gebarsten waren in de doos . Doe het de volgende x in een ruimere doos met meer vulling tussen de spullen

De klantenservice heeft me zelfs gebeld om te vragen of sommige producten kunnen worden vervangen door iets soortgelijks. Goede service!

Snel geleverd, artikelen goed verpakt

Ik ben zeer tevreden over de levering. De potten sambal waren stevig ingepakt en zijn goed aangekomen.

Een hele goede ervaring en een zeer snelle service

het was mijn eerste bestelling en ik denk dat er nog gaan volgen want ik raad het ook aan mijn familie

Prima producten en snelle levering

Alles prima in orde. Enige minpunt was dat de kikkererwten bloem in een gescheurde verpakking zat.

korrekt in alles

korrekt in levering en kommunicatie,ben 100% tevreden

Snelle levering ,veel keuzes

Perfect producten en snelle service!

De satésauzen die ik heb besteld zijn in Frankrijk niet te vinden, dus bij deze Toko is het prettig en snel geregeld.

snel en compleet geleverd

helemaal prima