Ik ben al aantal jaren tevreden

Service is heel goed producten ook ..snelle levering tot de volgende keer zeker weten

Snelle levering.

Snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Duidelijke website, is er iets niet duidelijk kun je bellen en wordt je vriendelijk te woord gestaan. Ook de bestelling was snel binnen !! We gaan zeker daar voortaan onze kruiden en andere producten bestellen.

Zeer goede service en aflevering

Ben gebeld om te overleggen wat te doen omdat de bestelling niet compleet was. Zoals beloofd was de bestelling er na 2 weken.

Super goed en snel

Fantastisch!

Super spullen supersnel geleverd.

Prima online toko met kwalitatief goede spullen.

Top service!

Ik heb inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer krijg ik mijn bestelling super snel en goed verpakt. Wanneer er iets is bellen ze je snel en wordt het alsnog goed opgelost. Ik heb de laatste keer zelfs een handgeschreven berichtje en 4 soju glaasjes gekregen, super lief. Bedankt Boris! Proost :)

S U P E R !!!

Groot assortiment Aantrekkelijke prijzen Snelle levering Uitstekend verpakt

Keurige levering alleen enkele dagen later dan aangegeven op de site.

Ik kreeg de bestelling enkele dagen later dan was aangegeven op de website. Maar werd telefonisch hierover heel correct te woord gestaan. De bestelling werd uiteindelijk keurig verpakt geleverd. Het betreffende artikel was daarnaast 25% voordeliger dan in mijn eigen woonplaats.

Supersnel!

Om drie uur smiddags besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Fantastische service, producten (glas) zeer goed verpakt!

Geweldig.

Snelle levering. Super!.

kan beter !

niet nieuw ,lijkt op ,dat het van een stoffige plaats komt. houten steel vies , hier en daar roest (vindt het niet erg ,moet het wel zeggen) een deuk , aan de rand zelf eruit getimmerd . het staal van de wok pan is dun , maar de prijs is goed.

snelle levering van kwaliteit artikelen

overzichtel8jke website met veel information. breed assortment. kealitatief erg goed. zeker snelle levering van bestelde artikelen

goede snelle levering, verpakking prima

Goede website en ook voor ons in buitenland makkelijk om te bestellen. Ook telefonische altijd goede service. Voorheen liet de verpakking nog weleens te wensen over, mn met boemboes van Konigsvogel die lekten, maar deze keer was alles beter verpakt en dus artikelen in goede staat ontvangen.

Snel antwoord. Snel geleverd!

Zeer tevreden.

Perfecte service

Geweldig ben er blij mee

Geweldig ben er blij mee

Ruim assortiment. Snelle en hoe de levering

Ruime keuze aan producten. Bestelling in het weekend geplaatst en dinsdagmorgen al in huis.

Mooie producten voor een mooie prijs

Goede service. Duidelijke site. Versproducten vacuum verpakt. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snelle afhandeling

Na mijn bestelling op de website, werd na een dag al geleverd! Niets op aan te merken.

Goede producten.

Snelle levering voor een redelijke prijs

wijndrechtrima

Zeer gorde levering en alles netjes verpakt

Kamp 2

3811 AR Amersfoort