Geweldig!

Goed verpakt. Snelle levering

De bestelling

De bestelde artikelen zijn goed en zorgvuldig verpakt ontvangen

goed en snel bezorgd

voor het eerst online besteld, en ben zeer tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt en een ruime keuze in het assortiment!

Geleverd als beloofd.

Ik die graag mijn inkopen bij U, Toko Tjin!!!

Bestelling goed verpakt. Houdbaarheids datum duidelijk aanwezig. Minpunt is, dat u ons pakket laat bezorgen door DHL, waar ik ook tot nu toe slechte ervaring mee heb. Het pakket werd weer niet bij ons thuis bezorgd, maar we moesten het bij een servicepunt ophalen..... DHL goedkoper maar in de praktijk waardeloos en onbetrouwbaar: gebruikelijke smoes, zogenaamd "dat ze je gemist hebben". Ik was altijd de hele dag thuis!! Zou dus fijn zijn als op bestelformulier een keuzemogelijkheid bestond van welke bezorger men gebruik zoudt willen maken en wat dan de bezorgkosten zijn. Mijn voorkeur is PostNL ook al moet je meer betalen.

Snel en betrouwbaar

Nu meerdere keren besteld via de webshop. Snelle afhandeling, geen problemen.

Supersnelle levering

Bestelling snel geleverd, blij mee

Ik vind het een goede service altijd op tijd en netjes verpakt

Helemaal prima

Veel keus. Snel geleverd!

Alles was binnen een paar dagen geleverd.

Vaste klant geworden

Ruime keus. Snelle levering

pakket is er nog niet!

Geachte Lezer, Volgens DHL is mijn pakket teruggestuurd naar jullie ivm beschadiging dus ik heb nog steeds niks ontvangen . Ben wel erg benieuwd of jullie het ook daadwerkelijk hebben ontvangen of dat DHL er weer een potje van maakt :( mvg Angelina

correcte afhandeling

snel en super goed verpakt

Top,ga zeker vaker bestellen

Goede prijs, prettig contact, snelle levering.

Snelle levering naar Zuid Frankrijk

Zoals gewoonlijk een zeer snelle levering en prima soullen

Bestelling nog niet ontvangen !

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling ik heb hem nog niet ontvangen !

Super service.

Ik bestel vanuit Frankrijk en kreeg mijn bestelling zeer goed verpakt en snel toegezonden. Super, dank jullie wel.

Good service and bestelling snel ontvangen

Goede producten en supersnelle service

Goede producten en supersnelle service

Altijd goed.

Snel geleverd, goed verpakt.

Supersnelle levering, too

Supersnelle levering, top

Snelle levering en uitstekende service!

Duidelijke website & zeer snelle levering. Bij een van mijn bestellingen was per abuis het verkeerde artikel geleverd en dit werd binnen no time opgelost. Zeer goede service!!

Zoals het hoort

Verzending ok Prijs ok Website ok Al met al gewoon goed en zou moeten zijn