Heel netjes

Ik werd in Frankrijk gebeld dat een product niet leverbaar was. De persoon aan de tel was heel vriendelijk en heeft me een alternatief voorgesteld. Het pakket kwam in een grote doos naar mijn adres in Frankrijk. Keurig verpakt en goed verzorgd. Ik ben heel tevreden.

Ruim assortiment goede informatieve website

Als avontuurlijke kok loop ik vaak door een toko en vraag me regelmatig af wat iets is en wat ik ermee kan doen. De verpakking maakt dit niet altijd duidelijk. Alle producten op de site zijn duidelijk beschreven en onthullen mij nieuwe mogelijkheden. Daarom ben ik inmiddels fan van online shoppen bij Toko Tjin. De bestelling kwam snel en echt goed verpakt, (zonder poespas) in een handzame passende doos.

Ik bestel en na 2 dagen heb ik het thuis netjes verpakt

Snelle levering, top!

Pakje werd snel geleverd, artikel prima, want kan ik hier in het dorp niet krijgen!

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status vannje bestelling

Super snelle verzending, de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Verder is de service ook vriendelijk en goed, nemen zonodig zelfs contact met je op. Ruime sortering.

Zeer snel en goed

Levering de volgende dag. Perfect beschermd ingepakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering, geen problemen ervaren.

Kwaliteit en snelheid.

Ruim assortiment,makkelijke website ,niet te duur,goed verpakt en binnen een week in Frankrijk, Top!!

goede service

De producten zijn snel en netjes geleverd

Snel geleverd!

Altijd goed

Heb al vaker bij Toko Tjin besteld. Verpakken alles goed. Breed assorti aan kruiden en andere producten. Snelle levertijden (zelfs in december) dus voor mij helemaal top!

Correct

De bezorging was bijzonder. Verschillende meldingen met verschillende tijden. Verwarrend

Goed verzorgt en komt heel snel binnen

Ik heb de producten doorgestuurd naar mijn zoon in Spanje. Hij is een liefhebber van Aziatische producten dus hij zal het zeker waarderen.

Kwaliteit ok. Echter 1 product niet geleverd

Tot op heden nog geen retour bedrag ontvangen

Ik heb contact gehad over een artikel dat niet op voorraad was en ze hebben netjes laten weten wanneer het op voorraad was zodat ik het meteen kon bestellen. Het artikel was ook snel geleverd, dus erg tevreden.

Snel, kwaliteit en is te betalen, zal weer bij jullie bestellen

Positieve ervaring

Positieve ervaring en correcte communicatie

Fijne service, goede kwaliteit

Goede overzichtelijke webshop, ruim assortiment. Artikelen van goede kwaliteit, kortom een feestje om online te 'winkelen'.

Vriendelijk en doen hun best als er iets niet in orde is snel achteraan te gaan

Verry goed

Kamp 2