Super online Toko

Groot assortiment, met ook de goede producten. Ook omschrijvingen, zodat je af en toe wat nieuws kan proberen.

Snelle levering en goed product.

Mijn bestelling werd snel en in goede staat ontvangen en het is lekker.

teleurstelling

jammer dat de nootjes nog net houdbaar zijn!

goed en snel

heb het snel en goed ontvangen

Goede service/snel geleverd

Goede prijs en snelle levering.

Al jaren een tevreden klant..

Goed assortiment en snelle verzending..denken mee in oplossingen..

prima ervaring

makkelijik te bestelen en snel in huis

Fijne site en snel geleverd

Fijne site en de levering ging snel.

Nou nou wat een goed service en goed geregeld niet te vergeten snel. Ik ben een heel blij clant. Top

Top top service

Ken deze winkel al jaren er is een ruime keuze

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/ kwaliteit voor de emping en krupuk en snelle levering!

Goede en snelle levering. Een item was niet meer voorradig, maar werd gebeld en snel tot oplossing gekomen. Zeker aan te bevelen.

Heel fijn

Djempol

Kon niet beter. Ontzettend snel geleverd.

Kon niet beter. Ontzettend snel geleverd.

makkelijk te bestellen via de webshop

prettige webshop, ruime keuze en levering mooi op tijd. enige aanmerking is de vele mails die je krijgt bij bestelling, maar dat is bij veel webshops het geval.

Blij maar het duurde lang.

Ik ben blij dat ik uw producten in Frankrijk kan ontvangen. Het duurde alleen wel erg lang en kreeg onduidelijke berichten wanneer ik de bestelling zou ontvangen. Bij andere NL bedrijven gaat dat sneller en beter. Eén flesje was beschadigd.

perfecte spullen !

Goed spul en keurige levering an huis. Ideaal !

Als altijd geweldig

De samenwerking en het vertrouwen is gewoonweg uitstekend ik zou iedereen aanraden om te bestellen bij jullie Vriendelijke groetjes Irene Weeda

Alles wat ik besteld had was keurig verpakt, weer een goede levering, bedankt

Veel keuze, goede producten.

Wederom aangenaam verrast door de supersnelle verzending!

Goede service, snelle kevering

Goede producten, erg blij mee

SUPER.., snelle & goed verpakte levering

Goed adres voor grote potten bakgember.., snelle & goed verpakte levering.., SUPER..!!!

Top en snel!

Was op zoek naar een bepaald noodle soep. Kwam hem tegen op deze site, gelijk besteld en netjes de volgende dag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de status. kortom Top!

Vlotte verzending en aflevering van uitstekende producten ! Ik ben een blije klant. Tot de vlgnd keer !

Geleverd in een stevige doos en alles apart ingepakt Super!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort