goede snelle levering, verpakking prima

Goede website en ook voor ons in buitenland makkelijk om te bestellen. Ook telefonische altijd goede service. Voorheen liet de verpakking nog weleens te wensen over, mn met boemboes van Konigsvogel die lekten, maar deze keer was alles beter verpakt en dus artikelen in goede staat ontvangen.

Snel antwoord. Snel geleverd!

Zeer tevreden.

Perfecte service

Geweldig ben er blij mee

Geweldig ben er blij mee

Ruim assortiment. Snelle en hoe de levering

Ruime keuze aan producten. Bestelling in het weekend geplaatst en dinsdagmorgen al in huis.

Mooie producten voor een mooie prijs

Goede service. Duidelijke site. Versproducten vacuum verpakt. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snelle afhandeling

Na mijn bestelling op de website, werd na een dag al geleverd! Niets op aan te merken.

Goede producten.

Snelle levering voor een redelijke prijs

wijndrechtrima

Zeer gorde levering en alles netjes verpakt

Geweldig!

Goed verpakt. Snelle levering

De bestelling

De bestelde artikelen zijn goed en zorgvuldig verpakt ontvangen

goed en snel bezorgd

voor het eerst online besteld, en ben zeer tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt en een ruime keuze in het assortiment!

Geleverd als beloofd.

Ik die graag mijn inkopen bij U, Toko Tjin!!!

Bestelling goed verpakt. Houdbaarheids datum duidelijk aanwezig. Minpunt is, dat u ons pakket laat bezorgen door DHL, waar ik ook tot nu toe slechte ervaring mee heb. Het pakket werd weer niet bij ons thuis bezorgd, maar we moesten het bij een servicepunt ophalen..... DHL goedkoper maar in de praktijk waardeloos en onbetrouwbaar: gebruikelijke smoes, zogenaamd "dat ze je gemist hebben". Ik was altijd de hele dag thuis!! Zou dus fijn zijn als op bestelformulier een keuzemogelijkheid bestond van welke bezorger men gebruik zoudt willen maken en wat dan de bezorgkosten zijn. Mijn voorkeur is PostNL ook al moet je meer betalen.

Snel en betrouwbaar

Nu meerdere keren besteld via de webshop. Snelle afhandeling, geen problemen.

Supersnelle levering

Bestelling snel geleverd, blij mee

Ik vind het een goede service altijd op tijd en netjes verpakt

Helemaal prima

Veel keus. Snel geleverd!

Alles was binnen een paar dagen geleverd.

Vaste klant geworden

Ruime keus. Snelle levering

pakket is er nog niet!

Geachte Lezer, Volgens DHL is mijn pakket teruggestuurd naar jullie ivm beschadiging dus ik heb nog steeds niks ontvangen . Ben wel erg benieuwd of jullie het ook daadwerkelijk hebben ontvangen of dat DHL er weer een potje van maakt :( mvg Angelina

correcte afhandeling

Kamp 2