Toko Tjin de geweldigste online Toko van Nederland !

Het aanbod van indische producten en de goede service is voor mij een uitkomst aangezien ik in een plaats woon waar geen toko aanwezig is. Ik twijfel er niet aan dat ook veel andere mensen in een gelijke situatie gebruik maken van Toko Tjin. Helaas is de Corona crises ook niet aan Toko Tjin voorbij gegaan, aangezien een aantal producten is uitverkocht wegens stagnatie door de Corona crises. Ik wens Toko Tjin hierbij een voorspoedig zakelijk herstel toe !

Gewoon prima

Gewoon goed. Leveren het bestelde spul op tijd.

Alles was goed verpakt, ook de verzending heeft 1 week geduurd, van Nederland naar Spanje, prima ontvangen….

Een volkomen ronde positieve ervaring!

De duidelijke website, onmiddelijke bevestiging via email én heel erg goede bezorging, kan niet anders dan een uiterst tevreden klantenrelatie opleveren. Écht geweldig!

In een woord geweldig, woon in Zeeland moet 30 km rijden voor iets, kom je daar hebben ze het niet op voorraad!!!

altijd goede ervaring !

Klantvriendelijk en vlotte levering !

1e keer maar top.

Snelheid, korrekte afhandeling. Heb het al door gegeven aan mijn dochter.

Alles wat ik nodig heb is er en altijd binnen 2 dagen in huis

Goede en snelle levering

Binnen 3 dagen geleverd en zeer goed verpakt.

Mooie producten, goed verpakt, verzending minder

Gegevens over de verzending waren niet correct. Niets beloven als je het niet waar kan maken. Het trackingnummer van DHL heeft 2,5 dagen geen update gekregen. Heb daar een mail over gestuurd na 2 dagen, maar geen reactie op gekregen, klein minpuntje !

Prima verzorgd!

Fijn, om de ingredienten bij jullie te kunnen kopen voor onze aziatische maaltijden.

Geen klantenservice

Een product van een ander merk geleverd gekregen. Ik probeer in contact te komen maar geen reactie op mijn vraag.

goede feed back, pakket zeer verzorgd.

goede keuzes van ingrediënten, correcte prijzen.

Bestelling goed ontvangen. Ik ben heel blij dat ik nu eindelijk in Frankrijk Indische maaltijden kan bereiden. Ik hoop nog heel vaak te kunnen bestellen. Heel veel dank aan toko Tjin

Gute Produkte, schnelle Lieferung

Gute Produkte, schnelle Lieferung Leider konnten wir keine Boemboe bestellen, da sie ausverkauft waren.

Ik kom zeker terug

Alles wat ik wilde hebben, netjes verpakt en snel geleverd.

gewoon goed

Kruiden zijn okay

top en klantgericht

top

Voor herhaling vatbaar!

Na bestelling op hun eigen website, een nasi rames speciaal laten bezorgen. Meer dan voldoende eten, goed warm, goed van smaak en op tijd bezorgd. Dik in orde. Ik ga vaker bestellen!

Artikelen binnen twee dagen geleverd, zoals beloofd

Snel en correct

Ik bestel en de volgende dag heb ik het al in huis. Dit is prima een goed adres om terug te keren.

Doen wat ze beloven.

Hebben behoorlijk wat aziatische en surinaamse artikelen. Leveren conform afspraak en het klopt tot nu toe altijd.

Duidelijke website, scherpe prijzen en een snelle levering.

Het doorrekenen van €0,25 aan bankkosten zou ik stoppen. Mag wettelijk sinds februari 2019 ook niet meer.

In een woord goed prima geregeld dank daar voor

Was erg blij hoe alles zo snel verzorgt was Ben zeer tevrede

Ik kreeg het lekker snel geleverd.

Ik kreeg het lekker snel geleverd.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort