Redelijk snel misschien wat betere verpakking

Erg blij dat we onze oosterse ingrediënten per internet kunnen kopen. De order kwam redelijk snel, terwijl de verpakking iets beter kan. De fles ketjap manis heeft enigszins gelekt. Verder: we will be back!

Goed en betrouwbaar.

zoals gezegd, goed en betrouwbaar en snelle levering. Goldman R

Zoals altijd goede producten, snelle verzending en alles geleverd. Mijn complimenten.

zoals altijd keurig verzorgd

alles netjes en snel geleverd, zoals wij gewend zijn

Goed ervaringen onder vonden

Goed en snel bezorgd

Uitstekende service

Uitstekende service en kwaliteit. Maar bovenal heel eerlijke mensen! En alles zeer goed verpakt, nog nooit iets kapot aangekomen hier in Portugal.

zeer goed verzorgd

netjes verzorgd en op tijd geleverd

Goed spul.

Optijd bezorgd, goed verpakt en mail werd snel beantwoord.

snel en correct geleverd

mooi breed assortiment

Goed verpakt ontvangen.

De katjang bawang smaakte prima, knoflook smaak zat er wel in. Maar ik miste de knoflook schijfjes. Mijn moeder maakte ook altijd katjang bawang en als eerste werden de knoflook schijfjes door mij en mijn broers & zusjes( gezin van 10 kinderen) er als eerste er uit gevist.

Werkelijk uitstekend!

Uitstekende producten, snelle service en prima verpakt.

Prima producten en snelle levering

Zoals boven.

Prima volgens afspraak geleverd

Goed verpakt en op tijd gebracht.

Altijd lekker

Top,

Snel en goed verstuurd!

Tevreden met mijn aankopen bij Toko Tjin

Niet prijzig..en goede producten, zal het zeker aanraden aan bekenden.

Goede webwinkel

Heel veel keuze!!! Fijne webwinkel, wil de winkel in het ‘echt’ ook wel eens bezoeken! Snelle verzending; wat minder goed verpakt maar dit is goed opgelost. Reageren ook snel op email. Ik heb lekkere spullen besteld.

Ruim assortiment, vlotte levering

Ruim assortiment, vlotte levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Niets op aan te merken de producten waren netjes verpakt en snel geleverd

Snel en goed verpakt geleverd, prima producten.

Netjes verpakt en tijdig geleverd, voor herhaling vatbaar.

Netjes verpakt en tijdig geleverd, voor herhaling vatbaar.

Alles goed en snel geregeld

Snelle levering, goede communicatie

Erg tevreden over Toko Tjin. De priijzen zijn goed, breed assortiment, bestelling was binnen 2 dagen in huis, en de communicatie over het proces van de bezorging heel duidelijk. De spullen waren goed verpakt.

zeer goed

zeer makkelijk uitzoeken wat je wilt hebben

Groot assortiment, snelle levering

Fijne toko met prima webshop. Snelke en complete levering. Verbeterpunt is het beperken van het aantal “uitverkocht” producten in de webshop. Tevens kan de webshop gemoderniseerd worden, maar het werk goed dus dat is het belangrijkste.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort