Eerste keer iets mis gegaan met mijn bestelling.Maar was snel opgelost door jullie,de dag erna kon ik de bestelling in ontvangst nemen

What you see is what you get, no nonsens winkel met prima artikelen voor een mooie prijs! Daarbij in een redelijk normale tijd geleverd!

Jammer dat de producten niet leverbaar waren , heeft jammer genoeg heel de wereld mee te maken met leveringen ,maar de producten die er waren heb ik netjes thuis geleverd gekregen,ben zeer tevreden kom zeker nog terug,

Gewoonweg uitstekend!

Zeer goede ervaringen met Toko Tjin! Een aanrader dus.

Gewoon helemaal OKE!!!

Snelle levering en goede produkten

Toko Tjin heel goed.

Toko Tjin heeft altijd goede producten., Alleen maar lof, Maar DHlL mag z'n bezorgers beter instrueren op klantvriendelijkheid en manieren. Wat ik ervaren heb, was uiterst onbeschoft.

Very nice service!

A nice shop

Super!! Snelle en uitstekende afwikkeling. Is zeker aan te bevelen.

Prijzen zijn ok. Zelfs leveringen naar Duitsland zonder problemen. Jammer is, dat sommige artikelen niet leverbaar zijn. Om verzendkosten te sparen, probeer ik natuurlijk zo veel als mogelijk te kombineren. Dat gaat af en toe niet.

super

ik had breekbare dingen besteld en deze waren keurig verpakt . petje af . zeker voor herhaling vatbaar

Ruim assortiment, snelle leverans;

Snelle verzending naar Zweden, de breekbare spullen netjes in bubbelfolie verpakt, Alle artikelen nog lange houdbaarheid.

is zeer positief

snelle service. Ik ben erg tevreden.

koop met vertrouwen

terugkerende klant altijd tevreden over aankoop en communicatie.

Betrouwbare snelle internationale dienstverlening

Veel dank voor een wederom uitstekend verzorgde levering!

Uitstekende service en snel geleverd!

Bestelling was zorgvuldig ingepakt en zeer correct afgehandeld.

Snelle goede en nette levering

Mijn pakket kwam netjes op tijd binnen zoals verwacht. De tjobek en oelekan waren heel zorgvuldig en netjes verpakt in een stevige doos en ingepakt met bubbeltjes plastic en kranten zodat het niet kon beschadigen. Ben erg blij met mijn tjobek.

Super service

Ik werd gebeld dat er 2 producten niet waren. Of ik wilde wachten tot alles er was of dat ze on 2 x moesten verzenden. Torn ik zei doe maar een vergelijkbaar product en stuur maar op was hij verbaasd. Zo leuk en ik heb goede vergelijkbare producten ontvangen.

Alleen jammer dat veel artikelen niet voorradig waren. Hetgeen ik wel kon bestellen kwam snel afgeleverd.

Snelle levering en netjes verpakt

De levering was snel en alles netjes verpakt.

uitstekende service

Prima contact en een uitstekende service

Heel tevreden snel bezorgd.

Toko Tijn heeft producten die niet altijd in een toko verkrijgbaar zijn daarom bestel ik het meestal online bij hun.

waarom duurde het zo lang, product prima

waarom duurde het zo lang di 19 besteld en woensdag 27 verstuurd, de aflevering was vlot en de producten waren goed

Goede duidelijke website goed netjes en vlug verzonden binnen 2 dagen in huis klasse

Geweldig!

Was zo blij, als een klein kind, toen mijn pakje met sambal,boeboes en kruiden afgeleverd werden. Prima verpakt! Dank jullie wel.

prima levering

x

Netjes en verzorgd verpakt

Online shoppen is makkelijk. Betalingsmethode ging via ideal..wat makkelijk is voor iedereen Levering ging snel Ik ben een tevreden klant

Kamp 2

3811 AR Amersfoort