geweldig

Snelle verzending en alles goed verpakt. een minpuntje: toen ik ging bestellen waren er meerdere dingen uitverkocht. ik zal zeker met plezier weer bestellen. Jullie adres gekregen van Fam. van Schoor.

Top bedrijf

Super ingepakt en heel snel ontvangen.

Fijne toko

Goede dervice

Mijn bestellingen kwamen heel vlot..dank je wel.

Zeer snelle levering!

......

Snel geleverd.

Super !

Super snelle levering en goede service !

helegoede producten

hebben veel mooie spullen

Heerlijk dat ik indische producten kan bestellen! Gelukkig kan ik wel tahu, tempeh en tauge krijgen. Peteh was nergens te krijgen. Blij dat ik jullie heb ontdekt.

Super fijne producten

Bestel altijd hier, snelle levering

Goed en vlot

Ze komen na wat ze zeggen

Goed, snelle levering

Goede producten, heldere informatie en snel en netjes verzonden

Na plaatsen bestelling hele duidelijke informatie over factuur en verzending. Alles op tijd geleverd en goed verpakt.

Goede levering

Goede levering snel en betrouwbaar

Super, snel goed en netjes verpakt

Vlotte levering, goede service.

Alles kwam netjes verpakt toe en alle producten waren zoals aangegeven. Absoluut niets op aan te merken.

Snel geleverd!

Snel geleverd in handige opbergdoosje!

Super tevreden

Snelle levering, goede produkt kwaliteit

Sneller levering

Ik was erg blij dat ze Soju in hun assortiment hadden. Daarbij ben ik ook tevreden dat het in 2 dagen het aangeleverd was.

Goede levering

Gewoon goed zoals vorige keren.

Vlugge behandeling, vlugge levering en goeie producten.

Eindelijk een online toko!

Heel blij met de bestelde producten, goed verpakt en ook snel bezorgd! Eindelijk een toko gevonden die ook online te bestellen is. In de buurt zijn er wel wat toko's, maar toko tjin is de enige die ook de producten online aanbied en daar ben ik echt blij mee. Heel erg blij met de online service, bedankt!

Snelle levering, prima product!

Jullie leveren producten die elders in NL moeilijk te krijgen zijn!

Ik woon in Spanje. Heb deze keer de bestelling naar adres in NL laten sturen. Die hebben het als postpakket naar mij gestuurd.

Tevree

De produkten toppie. Goed verpakt. Maar de levering van DHL was niet ok. Het pakket was bij de buren afgeleverd ( niet volgens afspraak). Kwamen bij toeval achter dat die daar lag. Niet zo goed voor koelhoudende produkten. Dus DHL moet beter!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort