Snelle correcte levering

Makkelijke website, veel producten, vlotte bezorging

Fijne winkel net een groot assortiment

Ik zocht een sambal die in geen enkele winkel te koop wad. Maar hier hadden ze het wel. De bezorging is ook heel snel.

duidelijke site

Ben blij dat ik deze site gevonden heb

Er is een groot assortiment. Alles wat ik zocht, heb ik gevonden. Snelle levering. Top dus.

Dit was voor mij de eerste bestelling bij Toko Tjin. Ik heb alles keurig op tijd en in goede staat ontvangen. Het zou wel fijn zijn als het assortiment Japanse producten zou worden uitgebreid, want je kunt op dit moment bij geen enkele NL online shop alles halen wat je nodig hebt.

Mijn ervaring met toko tjin is zeer goed. Snelle afhandeling en de producten zijn netjes en goed verpakt. De producten smaken goed en erg lekker. Ik heb hier eerder besteld en ik zal zeker vaker blijven bestellen.

Goede producten die snel thuis worden bezorgd!

Uitstekende service

Ik ben erg blij met deze online toko.

Gewoon goede service

gewoon goede zaak

Wereldzaak!

Bestelling gedaan, niet alles was direct voorradig, maar na een vriendelijk telefoontje van Toko Tjin kwam het helemaal goed. Voor herhaling vatbaar!

Prima verzorgd

Besteld en daarna ruim op tijd geleverd.

Is altijd goed

Is altijd goed

In één woord: perfekt.

De aflevering van mijn bestelling was volgens PostNL verwacht tussen maandag 19/4 en donderdag 22/4, uiteindelijk arriveerde het pakket heelhuids op vrijdag 23/4. Maar dat was niet jullie schuld...

Ongecompliceerd

Na Googelen de laagste prijs inclusief bezorgkosten voor twee flesjes shiling oil. De dag erna netjes geleverd.

Nog niet ontvangen

Heb bestelling nog niet ontvangen

Ik heb wel vaker bij toko ten besteld en ben altijd tevreden geweest

Snel en goed

Mijn pakket is uitstekend verpakt én in korte tijd bezorgd, vanuit Nederland in Frankrijk (waar pakjes vaak erg lang onderweg zijn). De inhoud was en is top! De verzendkosten vallen mee. Ik ga zéker vaker bestellen.

Snelle bezorging, goede producten, ruim assortiment.

Keurig en netjes geholpen

Dit bedrijf is zeer aan te raden en de contacten met de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Snelle verwerking van mijn bestelling. Top!!!

Zeer goede ervaring. Voordelig én snelle bezorging. Super!!!

Snelle complete levering

De bestelling van Toko Tjin is snel en volledig uitgevoerd. Over de kwaliteit is op dit moment nog geen oordeel te geven, anders dan dat het er goed uitziet.

Goed spul ...snel geleverd

Duidelijke websit ,goed spul,snelle afhandeling en levering

Snel en keurig

Alles was prima en snel afgehandeld.

Lieve mensen Goede producten Prima communicatie

goede serves,,snel in huis