Ik ben erg tevreden met alles wat ik heb besteld zeker een aanrader. Bedankt tot de volgende aankoop.

Mijn bestelling compleet gemaakt met behulp van medewerkers Prima geregeld en uitstekend verzorgd.

zeer goede productkeuze en snelle bezorging

zeer tevreden over keuzes en bezorging

Alles snel en keurig geleverd.

Excellent

Heb reeds door gegeven in Nederland en Spanje om bij dit bedrijf online te bestellen...

Nou was een marinade in glas was kapot dus heel die doos in de marinade dus had ik er niks aan

Nou was een marinade in glas was kapot dus heel die doos in de marinade dus had er niks aan dus ik hoop dat ik een nieuwe krijg

Mijn ervaring met Toko Tjin is erg goed. Op een zondag besteld en binnen 2 dagen geleverd. Je word netjes op de hoogte gehouden omtrent je bestelling en bezorging. Ik bestel hier zeker weer. Ook het assortiment en de prijzen van de webshop ben ik erg te spreken over.

Prima en snel geleverd

Alleen inpakken kan beter, een bamisoep was opengescheurd.

heerlijk geurige kruiden!

Snel geleverd en verse geurige kruiden die veel meer smaak hebben dan de supermarkt kruiden. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snel geleverd Goedkoop

Goede website en bezorging.

Er waren wel veel artikelen uitverkocht dat was wel jammer.

Prima bezorging

Ik vond dit een goede en snelle ervaring, Hartelijk dank

Super! Sambal pemuda mild. Top smaak zoals mijn moeder die maakte.

Boris regelt elke keer dat ik de beste sambal die er bestaat : sambal pemuda mild kan halen bij Tjin. Daar ben ik heel blij mee. Voor wie sambal pemuda mild niet kent, een absolute aanrader. Zoals mijn moeder die maakt. Lekkerder dan dit bestaat bijna niet.

Prima ervaring!

Snelle levering, keurig verpakt, kortom helemaal goed!

Goeie service

Bijna alles is voorradig op de website en de levering is snel en goed verpakt. Ook de update over de leveringsdatum en tijd is perfect. We bestellen hier in de toekomst graag en regelmatig

Goed verpakt en levering op tijd(vanmorgen)

Klantenservice is een dikke 10!

Eindelijk eens een bedrijf waar de klant koning(in) is. Ik had gebeld over een product dat op de webwinkel was uitverkocht met de vraag wanneer het eventueel weer op voorraad zou zijn. Meneer Boris vertelde dat het ongeveer 2 weekjes kon duren. Tot mijn verbazing belde meneer Boris een uurtje later terug met de heugelijke mededeling dat hij 8 potjes nog in de winkel voor mij had gevonden. Mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste bestelling bij hen. 1 klein puntje van verbetering voor Toko Tjin (ook tijdens telefoongesprek over gehad) is om op de website (misschien op nieuwe site gaat dit ook gebeuren) de ingrediënten bij de producten te vermelden.

Geweldig!!

Snelle verzending, top producten.

Top, snelle service!

Top, snelle service

Groot assortiment en snelle levering

Veel keuze in producten en de levering was snel. Echte de prijzen zijn hoger dan bij andere toko’s. Geen gratis bezorging boven een bepaald bedrag

Snel geleverd; geen bevestigingsmail

Goed snel geleverd maar ik had graag een mail gehad met bevestiging produkt en bedrag.

Prima artikelen en een aanrader!

Weer Top.

Al meerdere malen besteld en iedere keer weer verbaasd dat het de volgende dag er al is. Ik blijf dus bij jullie bestellen hoor!!

Fijn dat we deze kruiden weer kunnen gebruiken bij het koken.

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle correcte levering.

Top bedrijf

Snelste bezorging die ik ooit heb meegemaakt. Producten waren van de allerbeste kwaliteit, al met al een top bedrijf.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort