Netjes en goed verpakt en supersnel geleverd! Blij met mijn Japanse spullen!

Alles was gewoon goed

Niet veel op aan te merken, was snel en netjes verzonden. Mag wel iets goedkoper.

Netjes verpakt en snel verzonden

Lekker snel binnen....

Gut

Schnell, leider beim Verpacken einige Indomie kaputt gegangen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima toko

Heb potjes sambal besteld super goed ingepakt tegen breuk helemaal toppie helaas was een van de deksels losgegaan dus een beetje sambal is eruit gelekt maar gelukkig werd het bezorgd en naar de kleine hoeveelheid geschat was het zomaar net gebeurd. Kan de toko ook weinig aan doen al met al een prima winkel en snelle bezorging

Geweldige producten en service!

Goede producten en heel veel keus.

Slecht

De bezorging van dh is zeer slecht Je krijgt bericht dat ze tussen 14.50 en 16.50 bij je komen maar heelaas de bezorger komt hier niet aanbellen ik was de hele middag thuis gebleven Dat is jammer Ik hoorde precies hetzelfde van mijn buurman die had een week eerder iets besteld en dat zou ook met dhl bezorgt worden ,het zelfde verhaal briefje in de brievenbus U was niet thuis , U kunt het op het aangegeven adres ophalen Ten slotte De bezorg dienst die u inschakelt voor de bestellingen is zeer waardeloos Deze mensen bellen echt niet aan bij een appartementgebouw maar leveren het gewoon af bij een verzamelpunt in de buurt

Een fijn gevoel

Zoals ik van jullie gewend ben de laatste jaren altijd orrect en op tijd

Goede produkten

De toko heeft goede produkten, Sneek levering en netjes verpakt.Goede communicatie ook via de mail

Snel bezorgd en goede producten

Alles helemaal top geregeld

Helemaal top

In Frankrijk kon ik echt geen Indonesische boemboes vinden. Dus bij Toko Tijn besteld en het was echt binnen een paar dagen binnen. De bestelling klopt en alles is ver voor de uiterste houdbaarheidsdatum. Helemaal top!

Goed verzorgd ingepakt.

Toko Tjin... zéér betrouwbaar en correct !

Al vele jaren is de kwaliteit én service van Toko Tjin onberispelijk, zelfs als een zending beschadigt aankomt en ik dit aan Toko Tjin laat weten, wordt er onmiddellijk gecorrigeerd. Een groot compliment voor TOKO TJIN ! Gérard Van Oord France

snel bezorgd, keurig verpakt.

Duidelijke site, snel bezorgd, keurig verpakt.

Super snel! Goed service

Snelle verwerking

Goede en snelle fahndeling van mijn bestelling.

Alle producten op de site gevonden en bestelling heel snel in huis.

Prima op een klein minpuntje na

De tijd van bestelling tot bezorgen duurde wat langer aangezien producten die ik besteld had niet leverbaar waren maar dat stond niet op de website vermeld, nav mijn bestelling werd ik opgebeld en werd dit aan mij uitgelegd. Het zou een grote pluspunt zijn als het koreaanse assortiment wat uitgebreider werd zoals kimchi, gedroogd zeewier voor soep te maken enz.

Altijd goed en snel

Weer hier besteld en ook deze keer is alles weer goed verpakt en snel geleverd. Alleen is het jammer dat er zo veel artikelen nu niet op voorraad zijn. Maar dat komt natuurlijk door de corona-tijd, dus gaan we nog meer genieten van wat er wél is.

Snel alles in huis

Helaas is er bij ons in de buurt geen Toko waar we Indonesische producten kunnen kopen. Op zondag besteld, dinsdag in huis. Als we nou ook nog kousenband kunnen bestellen dan komt die laatste halve ster er ook nog bij!

Keurig op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Ik heb mijn ervaring in het vorige punt genoemd. U stelt hiermee een overbodige en een manipulerende vraag. Mvrgr H F IJzerman

Hoj.

Als klant vind ik al leuk hoe de bestelling word afgeleverd,een al gebruikte doos met wat oude kranten er in om het op te vullen,ja ik vind dat wel wat hebben. En dan nog de spulletjes,altijd goed en niet overdreven duur. Lekker zo doorgaan. Met vriendelijke groet, Peter van der Veeken. Hertogstraat 5 2264TT Leidschendam.

Top service en verstand van zaken

Veel op voorraad. Goed advies.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort