Zeer tevreden.

Al een aantal keer hier besteld en iedere keer tevreden over de producten en de zeer snelle levering. Wat ook prettig is dat alles (vooral het glaswerk) goed verpakt wordt.

SUPER !!!!!!

Overzichtelijk, zeer snelle levering. Heel fijn om in deze coronatijd aan mijn lievelingskruiden te komen. Hartelijk dank.

Altijd goed.

Helaas de bestelling nog niet ontvangen, maar ervaringen zijn goed tot zeer gied

Snel verzonden

Snel verzonden en bestelling in goede orde ontvangen!

UITSTEKEND !

Geen op- en/of aanmerkingen. Alles perfect.

Heel tevreden

Super snel geleverd, toppie!!!

Klasse

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Erg fijn om in deze tijd ook online je Indische ingredienten te kunnen bestellen bij je locale toko

Erg goede ervaring

Snel besteld via de website. Alles netjes en overzichtelijk tot aan de factuur toe

Top producten en razend snel geleverd

Geweldige (online) toko. Heerlijke producten. Razendsnelle levering. Aanrader dus.

Goed verzorgd en snel afgehandeld.

Sneller en goed

Prettig contact, directe respons met relevante informatie.

Ik bestelde 10 zakjes sambal goreng ebbie, maar ik kreeg direct bericht dat er maar 6 zakjes aanwezig waren en dat de 14e januari de voorraad weer op peil zou zijn. Vervolhens is mijn bestelling volstrekt naar wens uitgevoerd.

Kapotte verpakkingen

Helaas zaten alle producten in de doos onder de tempura bloem. Deze verpakking was kapot gegaan en de verpakking van de pho ook. Mogelijk is dit tijdens de bezorging gebeurd, maar dan moet er flink met de doos gegooid zijn. Ook is er online veel uitverkocht of niet veel keuze qua assortiment.

Topkwaliteit en supersnelle levering

Ik ben een liefhebber van hete sambal, deze toko verkoopt deze, terwijl de reguliere winkels deze dus niet verkopen. Bovendien had ik de spullen binnen 24 uur in huis! Écht helemaal TOP!!! Deze toko is ZEKER een aanrader!!!!

Goed en snel (en lekker)

Binnen een dag mijn bestelling thuis. Alles in orde.

Snelle levering Super netjes verpakt. Bestel zeker weer.

Makkelijk, snel, goede producten en goede service

De website is makkelijk en overzichtelijk. Goede producten. Fijn “winkelen”

Snel verzonden en goed verpakt

Goede kwaliteit van de produkten!

Topservice!

Topservice,!

Perfect, snel (ook al moest het naar Duitsland), ik beatel zeker weer.vraagke

Vraag: Versturen jullie ook koelproducten zoals tempé en tahu?

Goede ervaring met webshop. Snel en makkelijk.

Snel en gemakkelijk

Altijd snelle terugkoppeling als er vragen zijn, bestelling vlot verstuurd

Goed, zoals altijd !

Bestellingen zijn eenvoudig en snelle levering.

Bezorgen ging heel snel.

Kamp 2