Bezorgen ging heel snel.

Goede snelle levering

Alle bestelde producten zaten erin Goed en stevig verpakt

Alles prima gedaan

Alles in orde ! Ik zou het nog handiger vinden om ook te kunnen bestellen als iets niet op vrd is.

Ruim assortiment, snelle bezorging

Fijn om nu toch bij de toko te kunnen winkelen

Toppie

Eerst telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Daarna online bestelling geplaatst. Perfect en vlot bezorgd. Erg tevreden.

vlotte levering en goed verzorgd

Aantal keren een bestelling gedaan, daarbij geen problemen ondervonden. deze webshop is een aanrader.

Door Tok0 Tjin beleef ik mijn reizen door Azie weer opnieuw.

Wereldse producten in een web winkel goed en veilig verpakt voor weinig geld vlug thuis.

Goede kwaliteit snelle levering

Snel ontvangen ruime keuze

heel goed

heel goed gaan zeker nog bestellen

TOP !!!

Niks op aan te merken, mijn bestelling was heel snel binnen. Topservice!!!

Perfect geregeld

Voldoet aan de verwachting

uitstekend

Vaker besteld en altijd prima afgehandeld. Prima producten, goed verpakt en vlot geleverd.

Super snelle service

Vandaag besteld is morgen in huis is absoluut waar bij deze leverancier! Super blij mee. Ondanks de zeer zorgvuldige verpakking was er wel een flesje gaan lekken, maar niet dermate erg dat het product verloren is gegaan.

levering was Prima

producten zijn van goede kwaliteit.

Zoals gewoonlijk snelle en correcte levering.

Zeer prettig.

Snel

Zaterdags besteld en dinsdag in huis

Snelle levering naar belgie

2e keer dat ik hier bestel , order en verzending binnen 2 dagen in huis

Duidelijke site en snelle verwerking van mijn bestelling. Zoals altijd correct ontvangen.

Een aanrader

Snelle levering,ook in het buitenlandland, collie goed verpakt,goede producten.

Goede ervaring

Eerste keer besteld en is ok. Wordt het assortiment nog verder vergroot en beschikbaar?

Alles goed

Goede communicatie, snelle verzending, goede producten, ruim assortiment en ook nog eens heel vriendelijk :-)

Heel goed en vriendelijk

Top en snel en heeeeellllee goeie producten altijd vers bedankt

goede afhandeling en snelle levering

Super en snel.

Het pakket was heel snel binnen. En alles zat erbij om weer heerlijk indisch te koken! Wat zullen ze hier in huis weer blij zijn.

Ze hebben (bijna) alles!

Snelle levering en, tot nu toe, nooit teleurgesteld in assortiment! Pluim!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort