lekker en snel geleverd

Normaal ga ik naar de Chinese boot in Rotterdam maar vind dat momenteel geen optie dus toen maar bij Toko Tjin besteld.

Vlotte en Juiste bestelling en correcte levereing

Keurig.

Netjes gebeld om te vragen of ik een andere sambal wilde, de soort die ik had besteld was op. Voor herhaling vatbaar.

veilig ingepakt

Wat Aziatische kruiden besteld, die ik hier nergens vond. Assortiment is ruim, met bubbelplastic en krantenpapier ingepakt in doosje, zodat het onbeschadigd is aangekomen. Wel dag later dan transporteur beloofd had, maar dat ligt aan transporteur.

Ruim assortiment, snel geleverd

Enorme keuze aan producten en ook nog eens snel geleverd. Helaas dat er vrij veel producten uitverkocht waren, daardoor kon ik niet altijd mijn eerste keus bestellen.

Makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd

Makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd

Uitstekend effe

Prima artikelen voor een goede prijs en snel geleverd.

Echt helemaal top!

Bestellen en de volgende dag geleverd, super!

kruiden netjes verpakt

Het enige minpunt is dat de verzendingskosten te hoog zijn. Vergeleken met andere bedrijven .

Goed verzorgd pakket

Bestelgemak voor de liefhebber.

Goed gesorteerd en snel geleverd. Alles voor de fan van de exotische keuken.

Snel besteld snel bezorgd

Toko Tjin heeft een ruime keuze aan producten voor de Aziatische keuken. In 2 dagen had ik de bestelling al in huis en dat in deze tijd ! Tjin heeft er weer een vaste klant bij.

Snelle levering!!!!!!!

Dinsdag middag besteld, donderdag middag geleverd in Frankrijk, helemaal TOP!¡!!!!!!!!

Snelle levering!

Goede en snelle levering!

Alles perfect

Betrouwbaar, Snelle levering, goed verpakt, goede communicatie.

prima service!

ruim assortiment, goed omschreven per artikel

alles klopt goede snelle levering

alles klopt goede snelle levering

Zoals altijd snel en correct geleverd

Uitgebreid assortiment. Echt een aanrader.

mooie collectie en prompte levering

Mooie collectie en prompte levering.

Alles op tijd, keurig verpakt en ...... ondanks verzendkosten goedkoper dan hier

Ik zocht naar gula djawa. En wel de vloeibare vorm, die keiharde discussen hoef ik niet. Helaas niet meer te krijgen inmijn stad, nergens meer. Dus ...... ga je op internet. Ja, onzin in verband met verzendkosten, maar je kunt nooit weten. Nou, nu weet ik het wel. volgens mij heb ik er de verzendkosten drie maal uitgehaald. Al was het alleen maar omdat ik ......... verrekt dat bestaat ook nog kon bestellen.

helemaal oké!

snel verstuurd en liefdevol ingepakt. met dank!

Redelijk

Helaas verkeerd product geleverd. Wel netjes opgelost. Ik had sambal pemuda besteld. Kreeg Sambal Pemudi geleverd. Smaakt toch wel iets anders dan voorheen. Andere maker(leverancier). Vorige was Cap Ibu.

Goed en snel

Voor het eerst online besteld, groot assortiment, alles kunnen vinden. Goede snelle levering, goede services

Snelle afhandeling en levering

Makkelijk te bestellen, snel verwerkt. Tevens ook de laagste verzendkosten in vergelijking met andere online toko’s.

snel en goed

De bestelling elf ging vlot en ik had het pakje snel binnen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort