Kan nog geen oordeel geven

Ik woon buiten Nederland dus de bestelling is nog niet aangekomen maar is wel onderweg. Mijn ervaring met eerdere bestellingen is erg goed. Voor deze bestelling dus nog geen oordeel, maar dat zal ik later geven.

tot op heden nog niets ontvangen

tot op heden nog niets ontvangen.

Super goed!

Bestellen en betalen was makkelijk en verliep soepel. De bestelling werd snel bezorgd en was enorm goed verpakt!

Goed, snel en lekker

De zending is snel aangekomen ondanks kerst. De prijs kwaliteit verhouding is supergoed. En de noodle soup is de lekkerste!

te gek!

sojutje erbij!!!

Goede orderafhandeling,snelle levering. Dat allemaal rond de feestdagen. Dit was de tweede bestelling en net als de vorige keer netjes op tijd en de producten waren goed verpakt

Goed en netjes

Heb geen problemen ondervonden en de bestelling is netjes afgehandeld

Zoals gebruikelijk, top!

Zeer snelle verzending zodat ik het een dag later al in huis had en dat in deze drukke tijd. Producten ook zoals gebruikelijk gewoon goed.

Snel en duidelijk

Goede snelheid

Toko Tjin ...altijd Top

Toko Tjin ...het liefst ga ik echt naar Toko Tjin helaas woon ik nu te ver weg ( woonde vroeger in Amersfoort ) gelukkig kan ik online ook alles bestellen ... bedankt weer en tot een volgende keer ...groetjes uit Friesland.

Tevreden

Ik ben tevreden over de bestelling en snelle levering

De bestelling was correct afgehandeld. Zelfs een nabestelling kon er moeiteloos bij geleverd worden. Vriendelijke behandeling en snelle levering.

Vlotte levering.

Betrouwbare webshop, keurige vlotte verkoop.

Zeer vlotte, keurige verkoop, servicegerichte klantenservice (contact vanuit verkoper over artikel wat niet voorradig bleek, werd meteen goed opgelost), nette prijzen, kwaliteitsproducten.

prima, goed verpakt

prima, goede verpakking. Wel sommige kroepoek wat oud en blik met forse deuk

uitgebreid en snel

Uitgebreid assortiment, snelle levering, schappelijke prijzen. Chapeau

Super tevreden!

Makkelijk bestellen en super snelle levering, ondanks de drukke feestmaand!

Binnen een paar dagen in Frankrijk!

Weer djempol! Alles keurig verpakt en in recordtijd hier in Frankrijk ontvangen. Geweldig!

3 dagen na aankoop afgeleverd in Zuidelijk Frankrijk

Makkelijke website, prima spullen en razendsnel geleverd naar mijn adres in de Dordogne, Frankrijk. Deze webshop is een echte aanrader

Volgende dag direct al ontvangen en keurig netjes ingepakt. Top!

Super snel geleverd, en veel producten

Goede service en snelle levering

Top, snelle levering

De producten werden de volgende dag al geleverd én heel goed verpakt!

Snelle en correcte levering

Zeer goed bevallen. Mijn bestelling heel snel ontvangen, ondanks de extra drukte ivm kerst en corona. Alles zat keurig verpakt. En de flesjes kruiden nog eens extra verpakt in kranten. Ik ben zeer tevreden!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort