materiel reelemnt fait pour l affut

C est la 2eme tente que j achete et pour avoir essayé 4 ou 5 autres marques je revient vers les affuts buteo le camouflage est excellent le silence des fermetures les velcros tres pratique l aisance de mis en place et la legerté et rapidité de mise en place en constante evolution et pour un prix restant raisonnable j ai pu faire de tres belles photos grace a cette marque merci ... aerocine11

Duidelijk

Ik had een vraag en kreeg persoonlijk en goed advies over de producten!

Komen gemaakte afspraken strikt na!

Levering van de bestelling volgens de afspraken. Uitstekende klantenservice.

Gemengd

Communicatie is niet altijd vlot. Toch ben ik blij dat een redelijke oude studio daglichtlamp gerepareerd kon worden. Het duurde behoorlijk lang, vier maanden in totaal. Naar wat mij verteld was is een container met de minuscule lampen uit China vertraagd tot die vol was...

goede zaak

diverse artikelen gekocht na bezoek aan het bedrijf. perfect geholpen en produkten van goede kwaliteit.

Prima service,prima kwaliteit van de producten

Ok over gans de lijn!

Super service

Un vaste choix de marchandises, un service impeccable et rapide.

Vortex

Ik als dealer-verkooppunt bestel een vortex defender. Deze blijkt niet goed te zijn. Ik stuur deze terug op mijn kosten (begrijp ik) maar de nieuwe die ik nog moet ontvangen moet ik ook de verzendkosten betalen.

Mijn ervaring met Benel is goed

Ik vind Benel service is heel goed

Makkelijk bestellen, snelle levering goede materialen

Sehr gut

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig: initiatiefrijk en klantgericht

Oorspronkelijk zou mijn bestelling via een retailer worden geleverd zonder tijdsinformatie, maar omdat ik een deadline had (start van vakantie) besloot uw Benel medewerker (Richard?) zelf te gaan bellen en het pakket bij aankomst direct naar mij te verzenden. Ondertussen werden wij geïnformeerd dat het a. ging lukken en b. het pakket keurig op tijd aan de postdienst was meegeleverd - en inmiddels voor ons vertrek is aangekomen! Hartelijk dank voor deze geweldige service.

Excellent Product

I bought this hide for my partner and he loves it only took him two tries to fold it down would certainly recommend this company!

TOP

Helemaal TOP, vragen duidelijk beantwoord door de klantenservice (telefonisch). En levering zoals omschreven

Snelle levering, goed verpakt.

perfect geleverd en snel

2 bag hides besteld. en met 2 dagen in huis. gewoon goed.

Exelent!

Everithing good!

Uitstekend!

Zowel bedrijfsmatige diensten als kleine prive bestellingen. Goede diensten en producten, aanrader!

Dealer Benel Hoogeveen: heel attent en prettig mee te werken

Het team van Benel Hoogeveen is ontzettend klantvriendelijk en meedenkend. Komen hun afspraken na en reageren snel op vragen. heel fijn!

Het was op de site duidelijk omschreven en de levering was vlot.

Hans is een topper!

Ik ben bij Benel gekomen om mijn printer en flitsers na te laten kijken en eventueel te laten repareren. Hans gaf aan dat ik wel kon langskomen, heeft een heleboel kleine dingen gelijk op kunnen lossen en voor een ontzettend schappelijke prijs is mijn flitser ook gerepareerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat Hans een topper is!

Schneller Versand und freundlicher Kontakt

Ein bestellter Artikel war nicht lieferbar, es wurde mir sofort eine Alternative angeboten. Nach einiger Wartezeit habe ich mich dann doch für einen anderen Artikel entschieden. Auch hier erfolgte die Lieferung prompt und die Umbestellung war völlig problemlos und sehr netter Kontakt. Hoffentlich wird das Angebot ausgeweitet, damit ich noch öfter bestellen kann...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Quality product and quick delivery

Saw youtube video and it was highly recommended by professional photographer.

Snelle levering, prima product

Prima advies over hoe en wat welke fotoprinter te kiezen

Super produit

Tente affut de qualité, impec pour les photos animalières.

Over Benel

Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics