Pluspunten
Bijzonder tevreden over de service, klantvriendelijkheid, adviezen, levertijd, bezorging en de kwaliteit van de producten!!
Goedemorgen Ruwe Bolsters ;-) Ontzettend beankt voor de lovende woorden en uw rapportcijfer voor Benel. Ons team heeft klantenservice hoog in het vaandel staan en helpt, ondersteunt en adviseert daar waar nodig. Wij zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over de geboden service. Vragen, opmerkingen of advies nodig? Ons team staat voor u klaar. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Via internet bij Benel terecht gekomen ivm interesse in een fotostudio voor een online shop. Ontzettend goed geholpen, uitleg gehad in hun showroom en na 2,5 week werd het apparaat al geleverd en geïnstalleerd met nogmaals de uitleg! Ontzettend bedankt mannen!
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor uw reactie en rapportcijfer aan Benel. Collega's Jesper en Joey weten alle ins en outs over het Mode 360 systeem en nemen uiteraard graag de tijd om u van a - z te informeren. #Service Ook na deze installatie stopt de service natuurlijk niet. Mocht u op enig moment advies nodig zijn, of vragen hebben over het systeem, dan horen wij dat graag. Ons team staat voor u klaar! Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
snelle levering, vriendelijke service
Pluspunten
VerbeterpuntenDeze enquete op een later tijdstip sturen
Goedemorgen Raymond, Bedankt voor je respons en je rapportcijfer aan Benel. Je hebt inderdaad te vroeg een review-verzoek van ons ontvangen. Waarvoor onze excuses. Goed om te zien dat je product bij je aangekomen is. We hopen dat je tevreden bent over je aankoop. Indien je vragen hebt over je aangeschafte product, horen we dat graag. Ons team staat voor je klaar. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Het is moeilijk een bedrijf te d beoordelen als je bestelling niet binnen is
VerbeterpuntenEnquete later uitzetten
Pluspunten
Ruim assortiment, scherpe prijs.
VerbeterpuntenJammer dat product bij een dealer opgehaald moet worden. In mijn geval bleek die ook nog eens gesloten op maandag.
Goedemorgen Ton, Hartelijk dank voor uw respons en uw rapportcijfer. Omdat Benel een groothandel is kunnen én mogen wij niet direct uitleveren aan particuliere klanten. Bestellingen via onze site verlopen in dat geval altijd via een dealer bij u in de buurt. Spijtig dat uw afhaalpunt op maandag gesloten is/was. Wellicht kunnen wij dat in de toekomst tackelen door even samen contact te hebben met betreffend afhaalpunt. Samen lossen we het op :-) Fijne dag vandaag! Team Benel
Pluspunten
Vakkennis, prijs
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn ontzettend blij met uw cijfer aan ons. Indien u vragen heeft over uw product, laat het ons weten. Ons team staat voor u klaar. Fijne dag! Team Benel
Pluspunten
Mijn vraag aan het bedrijf is redelijk snel beantwoord
Verbeterpuntenik heb de bestelling moeten annuleren. Wat een gedoe met mailtjes, uitzoeken dealer, afspraak maken met dealer, wachten op levering, afhalen. Dit is GEEN webwinkel 2015
Goedemiddag, Bedankt voor uw review :-) Benel is in basis een groothandel, waar zakelijke klanten hun producten kunnen bestellen. Wij begrijpen dat in ons productassortiment ook artikelen zitten die de interesse wekken van particuliere (niet zakelijke) klanten. Om deze te kunnen voorzien van de artikelen, werkt Benel samen met een groot aantal afhaalpunten/dealers in Nederland. Levering naar deze dealers geschiedt binnen 2 werkdagen. Bij uw gekozen afhaalpunt/dealer kunt u uw bestelde product afhalen. Op deze manier kunnen wij iedereen voorzien in zijn/haar product. Mocht u enige onduidelijkheid hebben ervaren tijdens uw bestelproces, dan betreuren wij dat uiteraard. Wij zien u graag terug :-) Groet, Team Benel
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
To the point en behulpzaam.
VerbeterpuntenIets eerder communiceren wanneer een product mogelijk vertraging krijgt in de levering. Bij een belletje van mijn zijde wel accuut en accuraat opgelost.
Pluspunten
Falcon Eyes en linkstar zijn beide gewoon echt goede merken. Als ik negatieve punten kon geven over het bestelde materiaal zou ik dat zeker niet nalaten, maar ik kan tot nu toe echt nog niets vinden. Ik plaatste nu al een volgende bestelling en ik zal dat in de toekomst zeker weer doen.
VerbeterpuntenIk kan me vergissen, maar het lijkt dat het personeel niet voldoende opgeleid is om op alle vreemde of ingewikkelde vragen van professionele fotografen en bedrijven te kunnen antwoorden. Op zich is dit niet zo'n probleem, maar het zou leuk zijn als er nog wat meer technische informatie vindbaar was over Falcon Eyes lampen.
Pluspunten
goede prijzen makkelijk vindbare producten
Verbeterpuntenaan huis afleveren i.p.v aan ander bedrijf
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw respons aan Benel. Benel is een groothandel op het gebied van fotografie en optiek. Als groothandel mogen we niet direct verkopen aan eindklanten/consumenten. Hiertoe hebben we het dealersysteem. U kunt evengoed via de website van Benel een bestelling plaatsen en laten bezorgen bij een afhaalpunt in uw buurt. U heeft dan ook uw spullen binnen 2 werkdagen thuis. Indien u wel een zakelijke klant bent, wil ik u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op 0528 234828. Deze kan u helpen bij uw volgende bestellingen. Zonnige dag gewenst. Team Benel