Pluspunten
Très rapide, bien emballé 100% satisfait.
Bonjour, Merci pour vos commentaires. Heureux que vous êtes satisfait de la livraison rapide et soigneux de votre commande. Nous sommes impatients de vous accueillir dans notre boutique. Cordialement, Équipe Benel
Pluspunten
Vlotte en traject-volgbare levering.
Verbeterpunten1 preparaatje was stuk ... in de nochtans veilig verpakte doos.
Goedemorgen Lucien, Bedankt voor uw feedback. Goed om te lezen dat u de levering en controle hierop als prettig ervaart. Benel tracht te allen tijde de bestelde goederen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken en te verzenden. Indien een artikel, of een onderdeel daarvan, niet naar behoren/wens is, willen wij u vriendelijk verzoeken dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen dan samen werken aan een oplossing/vervanging. Wilt u in dat geval contact opnemen met onze klantenservice via 0528-234828. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenBij het aanmaken van een profiel heb ik een wachtwoord in moeten voeren, tot mijn grote verbazing krijg ik een mail waar mijn wachtwoord zichtbaar was voor iedereen, nu heb ik alle wachtwoorden moeten vervangen. Zeer onprofessionele actie en nogal klantonvriendelijk
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Bij het aanmaken van een account vragen wij u om zelf een wachtwoord in te geven die u wilt gebruiken. Als uw account is goedgekeurd, ontvangt u daarvan een bevestiging op het mailadres die u heeft opgegeven. Hierin staan o.a. uw persoonlijke accountgegevens, mét het door u gekozen wachtwoord. Een wachtwoord is beslist niet voor iedereen zichtbaar. Deze is persoonlijk en wordt uitsluitend verzonden naar het bij ons bekende (door u opgegeven) mailadres. Heeft u naar aanleiding van deze respons nog vragen, dan horen wij het graag. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Prettige en snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenAls ik een wit artikel bestel wil ik geen zwart artikel ontvangen die bovendien ook nog eens erg slecht (her)verpakt is en waarbij onderdelen zitten die niet bij het product horen. Op de website stond dat de bestelde artikelen allemaal op voorraad waren maar toen ik eenmaal de bestelling geplaatst en betaald had bleek e.e.a. toch niet op voorraad.
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Artikelen die op onze site worden getoond worden ook zo geleverd. In het geval van losse onderdelen of accessoires kan het zijn dat de kleur afwijkt van de getoonde afbeelding. In alle gevallen wordt op de stie de kleur van het artikel vermeld. Hiermee voorkomt u dat u een metalic-kleurig artikel ontvangt, die bijvoorbeeld zwart had moeten zijn. Is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice? Wij zijn bereikbaar via 0528-234828 Wij helpen u graag. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Snel en duidelijk geholpen
Verbeterpunten?
Goedemorgen, Een korte en bondige review. Dat vinden we ook fijn :-) Bedankt voor uw positieve beoordeling. Hartelijke groet, Team Benel
Als je een levering ontvangt via een dealer zou je langs dezelfde weg een product moeten kunnen retourneren.
Goedemorgen Rik, Bedankt voor je feedback. Wanneer je via een Benel-dealer een levering ontvangt (afhaalt in de winkel bijv.). dan kun je natuurlijk ook via dezelfde weg een artikel retourneren, mocht deze om wat voor reden dan ook niet juist functioneren. De dealers staan in direct contact met Benel en kunnen desgewenst ook ter plaatse contact met ons opnemen. Is er een retour die u wilt aanbieden? Wij helpen u graag. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via 0528-234828 Hartelijke groet, Team Benel
Goedemorgen Wendy, Hartelijk dank voor je feedback. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. We hopen je snel weer te zien in onze webshop! Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Snelle reactie van de klantenservice met nog geen oplossing
VerbeterpuntenGrip niet in orde. Trek batterij leeg
Pluspunten
Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar. Telefonische ondersteuning nadat de telescoop is geleverd.
VerbeterpuntenDe telescoop die wij hebben besteld kwam in de web catalogus degelijk over. In werkelijkheid is de kwaliteit matig. Zie verder beschrijving produkt
Goedemorgen mijnheer Wolf, Hartelijk dank voor uw review. Er is inmiddels contact geweest met onze serviceafdeling. U ontvangt zo snel mogelijk vervanging voor de fijnafsteller. Deze wordt vandaag nog aan u verzonden. Wij wensen u veel kijkplezier :-) Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
levering binnen 24 uur
Pluspunten
goede prijzen, snelle levering
Verbeterpuntenversturen van PostNL is gebruiksvriendelijker.
Goedemorgen, Dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de levering en prijzen van onze artikelen. Wij versturen onze pakketten met o.a. DPD Deze staat garant voor een snelle, goede levering. En ze vervoeren grotere paketten. Bij pakketten die anders van formaat zijn, wordt PostNL zeker ingeschakeld. Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Als zakelijke klant kon ik mijn aankoop doen met mooie korting, erg fijn! De levering was snel en goed, ook fijn dat een aflevertijdstip werd doorgemaild. Ook ben ik tevreden met de kwaliteit.
Goedemorgen, Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de diensten van Benel en haar vervoerders. Wij zullen het zeker ook aan hen doorgeven. Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
goede snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle en goede afwikkeling van bestelling Goede producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook bij retourproces.
Pluspunten
verpakking levering is in orde
VerbeterpuntenVoorwaarden van ontvangst (onmiddellijke controle uit te voeren door de geadresseerde/klant bij levering aan huis door DPD) is niet uitvoerbaar en kan aanleiding geven tot latere discussies bij onvolledige of beschadigde levering; dergelijke voorwaarden bij oplevering mogen niet van kracht zijn. Levertijd is langer dan bij andere webshopleveringen: 4 dagen ipv 2 dagen.
Goedemorgen heer Van Bogaert, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw bestelling ontvangen op maandag 2 februari, deze is op volgorde van binnenkomst verwerkt en vervolgens aan u verzonden. De bestelling is aan u geleverd op 4 februari jl. Controle op de inhoud van het pakket mag altijd. Wij raden dat ook aan, indien u een beschadiging aan de om-verpakking constateert. Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Alle medewerking en kennis van zaken. Grote showroom.
VerbeterpuntenIk kwam rond de pauze langs, er werd wel 3x gezegd dat er soep klaar stond. Dat voelt een beetje als de deur uit kijken. De producten kunnen beter gepresenteerd worden.
Goedemorgen Ruud, Dank voor de review. Benel is geopend vanaf 08.00 s'morgens tot 16.30 uur s'middags. Ook in de personeelspauzes, zijn we gewoon geopend en kun je naar binnen wandelen. Het is beslist niet de bedoeling van onze medewerkers om mensen naar buiten te kijken. Zoals je zelf al schrijft hierboven: Alle medewerking en kennis van zeken. We hopen dat je blij bent met je aankopen. Hoe bevalt de LED light van Falcon Eyes? Vriendelijke groet, Team Benel