Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenDeel levering maakt dat je 2 dagen thuis moet zijn. Melding van afgifte goederen en werkelijke afgifte is wel erg kort.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Benel probeert zo min mogelijk uit te leveren in deelleveringen. Helaas ontkomen we er soms niet aan. Bijvoorbeeld bij het verzenden van lange rollen. Via onze vervoerders wordt een Track&Trace beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u uw pakket nauwkeurig volgen. U kunt zelfs aan vervoerder aangeven wat voor u de beste aflevertijd is. Dat kan o.a. via Predict van DPD : http://www.benel.nl/nieuws/benel-bezorgt-via-predict Heeft u toch nog vragen over bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 528 234828 Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Goedkoopste voor wat ik wilde hebben. Bezorgservice geeft heel duidelijk aan wanneer ze komen (tot 2 uur nauwkeurig)
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de producten en service van Benel. Indien u hulp of advies nodig hebt, horen wij het graag. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 08.00 uur s'morgens: 0528-234828 Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, levering zou op tijd binnen zijn is dus NIET gebeurd
Goedemorgen, Het spijt ons dat uw ervaring met Benel niet is geweest zoals men van ons gewend is. Kunt u aangeven waar het mis is gegaan bij uw bestelling? Wij hopen van u te mogen horen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 08.00 uur s'morgens: 0528-234828 Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Snelle levering Goed bereikbare klantenservice Klantenservice weet waar ze het over heeft
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw fijne review. Hier worden we natuurlijk ontzettend blij van. Ook in dit nieuwe jaar staan we graag voor onze klanten klaar. Tot ziens in onze webwinkel :-) Groet, Team Benel
Pluspunten
snelle levering en geen verzendkosten
Verbeterpuntenbeschadigd product, slechte productbeschrijving, slechte service, nogal klant-onvriendelijk, late (of nog geen) retourbetaling.
Goedemiddag Joke, Dank voor het schrijven van een review. Het spijt ons dat uw ervaring met Benel niet soepel is verlopen. Benel probeert te allen tijde met de klant mee te denken en is oplossingsgericht. De retourbetaling heeft inmiddels plaatsgevonden. Kunnen wij u op een andere manier nog van dienst zijn? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Alle waardering voor uw 'winkel' medewerker.
Goedemorgen Jelte, Ontzettend bedankt voor je feedback. We gaan onze winkelmedewerker natuurlijk extra in het zonnetje zetten met deze positieve review. Fijne jaarwisseling gewenst! Team Benel
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Lorenzo, Blij dat we zo snel mochten en konden schakelen naar een andere achtergrond. Zo blijkt maar eens temeer; samen kom je er wel uit. Fijne jaarwisseling gewenst! Team Benel
Pluspunten
Kan gewoon niks verzinnen ondanks dat ik een rasmopperaar ben
VerbeterpuntenLekker zo doorgaan
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Blij dat er niets te "mopperen" valt over Benel, haar producten en diensten. Heel fijne jaarwisseling gewenst :-) Team Benel
Pluspunten
Goede site, prijs en levering. Kom terug met bestelling!
VerbeterpuntenVerbreden assortiment.
Pluspunten
Ben erg goed geholpen toen ik een andere samenstelling wilde bestellen dan een pakket wat op de site staat. Top geregeld! Snel antwoord en dus snel geregeld.
VerbeterpuntenHeb een klacht ingediend bij DPD, omdat de levering lang duurde. Niet jullie schuld, dus heb de klacht bij hun gelegd.
Pluspunten
Very satisfied with the responsiveness, thanks.
Verbeterpuntenn/a