Alles in Ordnung
Pluspunten
de bestelling ging super vlot, en na betaling kwam de levering 2 dagen later al in België aan.
Pluspunten
Tot nu toe snelste levering via internet kopen, maar 2 dagen wachten op Falcon Eyes Videostatief met complete jibset. De schoudercamera kan hier ook zonder problemen geschroefd worden. Om met de Jipset ook omlaag de laagste stand te kunnen bereiken heb ik nog een camera bracket ( verhoogt de afstand) besteld op de site.
Goedemorgen Frank, Hartelijk dank voor de review. Wij zijn ontzettend blij dat we u zo tevreden bent met de service van Benel. Mocht u vragen hebben over de bestelling of producten, dan horen wij het graag. Kerstgroet, Team Benel
Pluspunten
Bijzonder geduldig geholpen en prettige kwantumkorting gekregen!
:-)
Pluspunten
Supersnelle levering, heb met overschrijving betaald en na 2 dagen al in de bus.. das straf! Voor de rest een zeer goede klantenservice voor eventuele vragen.
Goedemorgen heer Termonia, Hartelijk dank voor uw review. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn dat u onze service zo waardeert. We zien u graag terug in onze (web)winkel. Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Zeer betrouwbaare en snelle service
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de fijne review. Wij werken elke dag aan het in stand houden van onze service en dienstverlening. Daar waar mogelijk en nodig wordt deze verbeterd. Dankzij reviews zoals die van u. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Breed assortiment, vakbekwaam personeel
Pluspunten
Prijs
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Benel probeert te allen tijde een goede prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen op haar producten. Groet, Team Benel
Pluspunten
Heel snelle en efficiënte verwerking, verzending en goede informatie over je bestelling.
Pluspunten
De goederen zijn ondertussen geleverd. Ik heb evenwel drie maal de winkel moeten bezoeken. Geen probleem als een levering wel eens later komt. Maar vertel dit dan alsjeblieft, en laat de klanten niet nodeloos tijd verliezen. Over de kwaliteit van de goederen ben ik heel tevreden.
Verbeterpunten- De levering is nog steeds niet aangekomen. - Ik krijg zelfs een evaluatiemail vooraleer de goederen zijn aangekomen.
Goedemorgen heer Descamps, Hartelijk dank voor uw review. Bijzonder spijtig dat uw bestelling nog niet bij u is geleverd. Wij hebben e.e.a. voor u nagekeken en hebben bevestigd gekregen dat de bestelling naar u onderweg is en vandaag, 14 november 2014, bij u wordt aangeboden. Ons welgemeende excuus voor eventueel ongemak. Met vriendelijke groet, Team Benel
Afwezigheid van gebruiksaanwijzingen. Na lang zoeken toch in elkaar gekregen maar we weten niet of het wel correct is. (we zijn niet de enige, zie internet...)
Hartelijk dank voor uw review. Indien bij een van de door ons geleverde artikelen een handleiding mist, kunt u het best contact opnemen met onze klantenservice: 0528-234828 Zij voorzien u graag van de juiste informatie, via mail of direct via de telefoon.
Pluspunten
Competitive pricing with UK companies who sell this printer, delivery same time to Ireland as the UK. and the Website can be viewed in English. Will check with this company when I want photographic studio equipment in the future.
Thank you so much for this review. Glad to read (see!) that Benel is on the top or your list when in need of Photographic Studio Equipment :-)
Pluspunten
De aangesproken medewerkers zijn vriendelijk en hebben duidelijk goed advies gegeven over het product en/of een alternatrief, vooral toen bleek dat wat in eerste instantie was besteld, niet direct voorradig was. Waren ook duidelijk vwb de verzending.
VerbeterpuntenVoor Nederlandse klanten de handleiding voor gebruik ook in het nederlands.
Goedemorgen Arnold, Hartelijk dank voor je review. We proberen te allen tijde onze artikelen te voorzien van de juiste handleidingen in de juiste talen. Daar waar een Nederlandse handleiding ontbreekt, zullen we deze zelf toe te voegen. :-)
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over wanneer de bestelling verzonden wordt en wanneer ze zal toekomen.
VerbeterpuntenTip: macro-voorzetlenzen ook in sets van 3 aanbieden
Goedemorgen Vicky, Dank voor je review. We nemen je tip ter harte en zullen kijken of we dit eventueel kunnen realiseren. Fijne dag!