Pluspunten
Eindelijk bij een webshop ook een heel aardige, kundige en vlotte mijnheer die mij hielp. Van alle webshops die ik geprobeerd heb val ik dan toch op menselijke interactie en koos voor uw bedrijf. Ga vooral zo door.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Hoewel Benel de digitale wereld niet schuwt, staat persoonlijk klantcontact bij ons hoog in het vaandel. In veel gevallen is juist het persoonlijke contact, wat het verschil kan maken. Nogmaals dank!
Pluspunten
Groot assortiment tegen goede prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Snelle, duidelijke uitleg. Goede feedback en super snelle levering. Ik kom graag hier terug.
Hartelijk dank voor uw positieve review :-)
Ik heb er eerder een gekocht. Die is al drie keer stuk geweest. Een keer draadje los binnenin en twee keer draadbreuk bij de uitgang van de draad uit het 'kastje' met de drukknop. Ik behandel het apparaat zorgvuldig, maar toch is dit gebeurd. Ik hoop dat dit exemplaar beter is.
Pluspunten
Een redelijk duidelijke website, met goede omschrijving van de producten. Bestelling correct verlopen.
VerbeterpuntenIk had de bestelling toch iets eerder verwacht, 9 werkdagen voor artikelen op voorraad is niet echt snel, maar ook geen klachten-punt.
Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons dat u iets langer op de bestelling heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Hiervoor onze welgemeende excuses. Normaliter leveren wij de volgende werkdag al uit. :-)
Pluspunten
degelijke kwaliteit lage prijs
Ontzettend bedankt voor deze positieve review :-)
Pluspunten
Eerste bestelling, is goed verlopen. Heb tevens telefonisch contact gehad met 2 medewerkers. Eerste contact inzake deze beoordeling. In het tweede contact heb ik een technische vraag gesteld waarop ik direct een uitstekend antwoord kreeg. Vandaar ook de 10 voor personeel, kennis en vakmanschap.
VerbeterpuntenHeb de lijst langsgelopen waarin te lezen valt wat de zakelijke inkoopprijs is, en de verkoopprijs aan consumenten. De marge is soms erg klein. Ik constateerde in een aantal gevallen dat de verkoopprijs hoger lag dan de inkoopprijs. Benèl heeft daar uitstekend op gereageerd. Het betrof in alle gevallen aanbiedingen welke Benèl zelf aan haar klanten geeft. Het kan dan zo zijn dat de verkoopprijs op dat moment lager uitkomt dan de vermelde inkoopprijs. Het is een weetje :)
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat ook uw bestelling vlekkeloos is verlopen. Een zakelijke inkoopprijs verschilt altijd van de verkoopprijs aan consumenten. Op een aantal van onze producten, waaronder bijv. printers en papier, zit geen verschil tussen consumentenprijs/ondernemersprijs. Wij bieden onze artikelen te allen tijde zo voordelig mogelijk aan. Fijne dag gewenst :-)
Pluspunten
Service in de winkel was uitstekend!
VerbeterpuntenDe website deed aanvankelijk een beetje ouderwets aan. Met name het logo. Dit mag wel iets meer fancy! ;)
Pluspunten
medewerker aan telefoon heeft goed meegedacht en meegewerkt om product snel te kunnen leveren. en dat is ook gelukt. Erg tevreden.
Beste Hellen, Hartelijk dank voor uw review. Fijn ook dat u tevreden bent over onze service en dienstverlening. Klantcontact is voor ons heel belangrijk. Onze producten behoeven soms nadere uitleg. Voor allerlei vragen op het gebied van fotografie en/of optiek hebben wij deskundige medewerkers in huis die graag hun kennis delen. Hartelijke groet, Team Benel
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering bij tussenpersoon Ben Hofland in Rijswijk. Bij toepasbaarheid goed contact met tussenpersoon over technische verschillen, waardoor compact-camera adapter niet bruikbaar is. Schroefring en aansluiten adapter past niet. Blijkt dat alle op voorraad zijnde Konus Scope 15-45x65 dezelfe problemen hebben. Wordt uitgezocht. Afspraak met tussenpersoon als er geen passende oplossing komt, het product kan worden terug gegeven
VerbeterpuntenWacht nog op antwoord/reactie/oplossing voor probleem met schroefringmaat op Konus 65 en kunnen gebruiken van compact-camera adapter. Bij alle beschrijvingen wordt het gebruik en de toepassing als positief punt genoemd, geldt ook voor de bijbestelde adapter, maar beiden blijven dus in gebreke tot nu toe. Wacht dus nog op een reactie van Benel BV aan Ben Hofland in Rijswijk en van Ben Hofland aan mij over oplossing.
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw bovenstaande respons heb ik doorgezet naar de collega's van Benel Optiek. Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen betreffende bovenstaand.
Pluspunten
Alle leveringen zijn snel en correct verlopen. Ik heb 1 keer een probleem gehad met een tussenhandelaar en zelfs dat heeft Benél keurig voor mij opgelost!
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw reactie. Wij zijn altijd blij om te horen als men naar tevredenheid is geholpen. :-)
Pluspunten
Telefonisch advies ingewonnen voordat we bestelling plaatsten. Kregen precies de informatie waar we om vroegen.
Bedankt voor uw feedback. Het team van Benel volgt regelmatig bijscholingscursussen op het gebied van fotografie en optiek. Met de kennis die we daar opdoen, kunnen wij onze klanten nóg beter helpen. Nogmaals bedankt :-)
Pluspunten
fast delivery and good quality
Vielen Dank für die Feedback und schöne Worte :-)