Pluspunten
Goed advies. Snelle service.
VerbeterpuntenN.a.v. adviesvraag suggesties doen voor alternatieven.
Hallo Marion, Bedankt voor je feedback. Als er klantvragen zijn, probeert ons team deze natuurlijk zo adequaat mogelijk te beantwoorden. Ook in het geval van alternatieven op reeds bestaande producten. Het Benel team is op werkdagen ook telefonisch bereikbaar, voor advies en bestellingen, via 0528-234828
Pluspunten
Groot assortiment aan producten. Goede prijs / kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
fast delivery
Verbeterpuntencheck the products before sending; lower shipping costs, especially in the case of devolution;
Goodmorning, All orders are thoroughly checked by our team. If possible, send an email to: [email protected]. We welcom any tips or comments to further improve our customer service.
Pluspunten
ruime keuze
Pluspunten
Overzichtelijke website. Vlotte bestelling, betaling & levering.
Pluspunten
snelle levering van het bestelde item, tegen goede prijs.
Verbeterpuntener zou wat info bij kunnen mbt hoe het kabeltje werkt- kan ik het ook anders gebruiken dan met iphone/ipad...
Goedemorgen heer/mevrouw Bosch, Dank voor uw review. Alle producten, geleverd door Benèl, worden vergezeld van een gebruiksaanwijzing/handleiding. Indien er bij u een incomplete handleiding is geleverd, verzorgen wij uiteraard graag een nieuwe handleiding. Indien gewenst kunt u voor advies, met betrekking tot onze producten, ook terecht bij ons team. Het Benèlteam is dagelijks bereikbaar van 08.00 - 16.30 uur via 0528-2348258
stuur geen vraag om beoordeling naar bedrijven die geen klant zijn
Goedemorgen heer Kamminga, Dank voor uw respons op onze reviewvraag. U geeft aan geen reviewvraag te willen ontvangen. Uitsluitend klanten van Benèl ontvangen een verzoek tot review. Wellicht heeft u zich enige tijd geleden bij ons ingeschreven, waardoor u op onze maillijst bent beland. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u zich hiervoor uiteraard afmelden. Wij hopen u hiermee geïnformeerd te hebben. Hartelijke groet, Team Benèl
Pluspunten
- Prima kwaliteit/prijsverhouding. - Uitstekende website/navigatie en productkeuze - Afleverservice en facturatie is prima
Beste H. J. Kleinjans. Dank voor uw positieve respons op onze reviewvraag. Wij zijn uiteraard zeer content met uw rapportcijfer. Wij zijn voortdurend bezig om onze service en dienstverlening scherp te houden. We zien u graag opnieuw in onze webshop/showroom.
Minder knorrig aan de telefoon doet wonderen
Goedemiddag Froukje, hartelijk dank voor je feedback. Het team van Benèl doet haar uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. We stellen je mening erg op prijs en zullen hierop gepaste actie ondernemen, uiteraard.
Ook op feestdagen betalingen verwerken en artikelen verzenden.
Pluspunten
Een zeer mooi product en is zeer stevig.
VerbeterpuntenBezorging via DPD is niet zo goed verlopen twee dagen langer op het pakket moeten wachten i.v.m. geen tijd voor het pakket te leveren. Misschien in de toekomst met DHL.
Bedankt voor uw respons op ons reviewverzoek. Wij zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over het geleverde product. Afhankelijk van de aard van het product, vindt verzending plaats. Het aanbieden van het pakket heeft Benèl helaas niet altijd in de hand. We doen elke dag ons uiterste best om alle orders en bestellingen op tijd te leveren.