Pluspunten
super snelle levering en vriendelijke mensen aan de telefoon. Duidelijke voorwaarden gesteld qua levering en supersnelle opstuurservice, mede dankzij TPG en Ideal betaling natuurlijk. de complimenten zijn vooral voor Jesper, die het op mijn verzoek in de hoogste versnelling gooide!!
Ontzettend veel dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en diensten. Collega Jesper zal bovenstaand zeer zeker erg waarderen. Nogmaals dank :-)
Pluspunten
Tijdens de beurs in Nijkerk, werd ik uitstekend voorgelicht en het opgestuurde materiaal paste goed. Het zijn alleen verloopringen.
Ontzettend veel dank voor uw respons. Bedankt ook dat u ons heeft bezocht op de beurs in Nijkerk. We proberen ook op beurzen, iedereen zo goed mogelijk te informeren over onze producten en accessoires. Dank aan de collega's die op de beurs ter plaatse waren. Wellicht zien we u in de toekomst wederom.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede prijzen. Kom graag nog een keertje terug.
Goedemorgen, dank voor uw feedback. We zijn enorm blij met deze positieve reactie. Natuurlijk zien we u graag terug. Heeft u al eens een bezoekje gebracht aan de showroom? U kunt hier alle beschikbare artikelen zelf uitproberen!
geen e-mail of telefoon gehad wanneer de levering plaats vind
Hartelijk dank voor uw feedback. Nadat u een bestelling heeft opgegeven bij ons ontvangt u hiervan een bevestiging. Wanneer uw bestelling bij vervoerder is aangeboden, wordt deze gescand. U zou hiervan (per mail) een track&trace melding moeten ontvangen. (Check ook uw spambox). Indien uw bestelling bestond uit lange (achtergrond)rollen of een systeem groter dan 2,5 mtr, wordt deze via een andere vervoerder geleverd. Hiervan is niet altijd de juiste uitlevertijd bekend. Het kan zijn dat u daarvan geen melding ontvangt. Benèl werkt samen met deze vervoerder aan een track&trace melding. Wordt vervolgd dus :-)
Pluspunten
Goede service, prijzen en breed aanbod.
VerbeterpuntenProduct was iets minder dan ik had verwacht maar dat kan aan de prijs kwaliteit verhouding liggen.
Dank voor uw feedback. Benèl heeft producten in haar assortiment van diverse leveranciers. Hierdoor kunnen uiteraard (kleine) verschillen in kwaliteit aanwezig zijn.
Gewoon IKEA spul doorsturen in originele verpakking is niet echt wat we verwacht hadden
Hartelijk dank voor uw review. Benèl werkt samen met een aantal grote partners in binnen- en buitenland. Hierdoor hebben we een uitleveringspercentage van ruim 90%! Vermoedelijk is er bij uw levering iets misgegaan, waardoor u een onjuiste om-verpakking hebt ontvangen. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Pluspunten
Het ruilen van een preparatenset (inhoud niet geschikt voor kind) ging heel netjes en ik werd goed geholpen met het uitzoeken van een geschikte set. Prima service!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Hoe gaat het met de (kleine) onderzoeker?
Pluspunten
Geweldige klantenservice, die meteen actie ondernamen om een probleem bij een afleveradres op te lossen!! Uitgebreid assortiment. Degelijke producten.
Verbeterpunten???
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij doen er alles aan om het voor u of uw eindklant zo spoedig mogelijk te laten verlopen. #service