Pluspunten
Prima service. Ook na een verkeerde bestelling was dit heel snel en goed opgelost.
Verbeterpuntengeen !
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie over het product op de website.
Pluspunten
Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen, zelfs toen ik een kleine auto had en er elke x een stuk van de achtergrond gezaagd moest worden deden ze dat!
VerbeterpuntenOpen aub een 2e filiaal in Groningen ;-)
Goedemorgen, Wat een mooie review om te lezen! Wij proberen onze klanten natuurlijk altijd zo goed mogelijk te helpen. Wat betreft het filiaal in Groningen, daar zijn helaas nog geen plannen voor. Maar wie weet in de toekomst ;). Alvast een heel fijn weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, prachtige showroom en zeer welwillende adviezen van deskundig personeel. Prijs? kwaliteit verhouding goed. Van mij mogen de kwaliteit i.v.m. duuzaamheid e.d. wel iets beter en uiteraard dan stijgt de prijs eningzins, doch uw bedrijf is dit zeker waard !!
VerbeterpuntenSoms seminairs , demo's organiseren in uw fraaie showroom. Nog betere klantenbinding. Veel succes.
Pluspunten
het bestellen ging snel en simpel, de levering was heel snel.
Pluspunten
zeer snelle levering, altijd goed, en fijn personeel. wij zijn zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede keuze in artikelen, prettig geholpen worden aan de telefoon!
VerbeterpuntenDe terugkoppeling na een aankoop en telefonisch contact. Wacht nog steeds op antwoord.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en feedback! Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Helaas waar mensen werken wordt wel eens een fout gemaakt. Inmiddels heeft u contact gehad met één van onze collega's. Wij hopen dan ook dat al uw vragen nu beantwoord zijn. Mocht u toch nog vragen of suggesties hebben dan horen wij die uiteraard graag van u. Zonnige groet, Team Benel
Pluspunten
prima service!! snelle levering!!
Pluspunten
in voorraad was inderdaad ook zo. levertijd werd nagekomen.
Verbeterpunten25% van het totale bedrag was vervoerskosten, voor iets heel kleins en licht moet dit goedkoper kunnen.
Pluspunten
Altijd snelle levering!
Pluspunten
Je kunt altijd bellen en er is altijd iemand die vriendelijk en rustig helpt om een robkeem op te lossen.
VerbeterpuntenTip: Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Bij reparatie en after sales word je prima en efficient geholpen. Mooi ingerichte showroom. Prijsstelling voor een goed product tegen betaalbare prijs. Als je niet altijd de hoofdprijs wil betalen dan kun je bij Benel prima terecht! Ook de prof!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Vrij snelle levering, correcte afhandeling, zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Veel leuke accessoires met een goede prijs/kwaliteit verhouding.