Positive
Excellent product for the money I paid for . Fast dispatching service from benel.nl side.
SuggestionsA wider variety of night vision products in stock .
Thank you for your great feedback. We will discuss your advise about adding more night vision products with our buyers. Team Benel.
Pluspunten
goede service snelle levering
Verbeterpuntenklantnr. met automatische incasso voor vaste klanten hierdoor niet vooraf betalen.
Beste meneer Gaasbeek, Bedankt voor uw goede beoordeling! Het betalen op basis van automatische incasso is uiteraard mogelijk. We gaan u hier vandaag een email over sturen. Indien u nog meer opmerkingen heeft, horen we het graag. Team Benel.
Pluspunten
TOP service en erg vriendelijk personeel.
Pluspunten
Zie classifisering
VerbeterpuntenVertegenwoordigersbezoek
Positive
Highly recommended store
Pluspunten
Altijd zeer correct en razend snelle leveringen
VerbeterpuntenZou er geen kunnen bedenken momenteel
Pluspunten
Zeer correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb Benel ontmoet tijdens de fotovakbeurs en ervaarde daar veel kennis van zaken en behulpzaamheid. Het grote aanbod in studioapparatuur maakte dat ik hen opnieuw opzocht.
Pluspunten
Een leuk en goed bedrijf en voor mij gemakkelijk bereikbaar.
Pluspunten
Goed bedrijf met een interessant assortiment, erg tevreden over de service!
VerbeterpuntenKlant meer op de hoogte houden tijdens het garantieproces.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Daar zijn we heel blij mee! We nemen de tip over de communicatie bij reparaties mee in ons verbeterproces, bedankt voor het doorgeven. Team Benel.
Pluspunten
Gelukkig altijd opgewekt en er bestaan alleen maar oplossingen als er eens iets niet 100% zou gaan.
VerbeterpuntenGewoon op deze weg blijven doorgaan.