Pluspunten
Gewoon goed geholpen,
Goedemiddag, Bedankt voor uw review, we zijn zeer blij met het totale cijfer. Op betrouwbaarheid geeft u ons echter een 5, kunt u dit cijfer wellicht verder toelichten? Dan kunnen wij voor u kijken of wij dit op kunnen lossen. Nog een fijne dag toegewenst, Team Benel
Ook de mogelijkheid bieden om op rekening te kopen.
Na advies van Benel product aangeschaft (King trigger) verkeerde receiver ontvangen. Deze moest omgeruild worden en ik moest € 11, 00 bij betalen ( vevangend product was duurder in aanschaf). Maar er werd niet aan gedacht dat ik € 6,95 retour kosten moest maken om het verkeerde product op te sturen. Vind ik erg slordig. Levertijd is vrij traag vergeleken gelijkwaardige bedrijven en geen droppoint voor de bestellingen
Goedemiddag meneer Hietberg, Allereerst wil ik u bedanken voor de tijd die u heeft genomen voor deze review. Wij gaan ons uiterste best doen om dit voor u op te lossen. Wat betreft de levertijd, hebben wij een levertijd van 1 dag binnen Nederland. Zonnige dag nog toegewenst, Team Benel.
Positive
ich könnte mir keinen besseren lieferanten vorstellen
Pluspunten
Fantastische service. Snelle en duidelijke antwoorden, zelfs 's avonds en in het weekend. Zeer uitgebreid assortiment voor topprijzen. Mijn grootste complimenten.
Goedemiddag, onze dank voor deze fantastische woorden! We zijn blij om te horen dat uw vragen snel en duidelijk zijn beantwoord. Hopelijk nog eens tot ziens in onze webshop. Nog een zonnige dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Beschadigde lampen per direct kostenloos vervangen, zonder verdere vragen.
VerbeterpuntenGeen. Dat er twee lampen beschadigd zijn kan gebeuren. Aan het zorgvuldige verpakken kan het niet liggen.
Goedemiddag, bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Jammer dat u helaas de eerste levering twee beschadigde lampen hebt ontvangen, maar goed om te horen dat dit meteen is opgelost. Een zonnige week toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Heel snelle levering met een goede courier
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit, met top service
Positive
Treatment received and processing
op mijn gebied (pasfoto's) niet mogelijk om voor de printer apart printrollen te bestellen waardoor ik met onbruikbaar printpapier zit
Pluspunten
goede producten kundig personeel snelle levering
Verbeterpuntenniet
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling! Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. We zijn dan ook zeer blij dat u tevreden bent over ons. Nog een fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Prima bereikbaar. Veel voorraad. Snelle en betrouwbare levering.