Ik heb 3 keer een factuur aangevraagd maar niet gekregen, een keer per mail en twee keer telefonisch .
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling! Excuus voor het ongemak. Wij willen het graag voor u oplossen. Zou u willen bellen naar 0528-234828. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst namens het hele team van Benel.
Goedemorgen Bart, Bedankt voor uw review! Wij zijn enorm blij met dit cijfer. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u bellen naar 0528-234828. Alvast een fijne jaar wisseling gewenst, Team Benel
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenKan ik nog niet helemaal zeggen. Heb artikel terug gestuurd. Ben benieuwd hoe snel geld retour komt. Wijze van retour niet echt duidelijk.
Pluspunten
Ruime keuze. Erg goede kwaliteit prijs verhouding. Professionele medewerkers en erg klant vriendelijk
VerbeterpuntenDe website zou wel een update kunnen gebruiken qua techniek
Pluspunten
Goed te woord gestaan aan de telefoon. Prima advies. Snelle reparatie.
Pluspunten
probleemloze levering
Pluspunten
Makkelijk te bereiken en goede service, medewerker dacht goed mee.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en snel geleverd. Goed verpakt
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website.
Pluspunten
VerbeterpuntenTelefonisch h kan het wat vriendelijker. Klonk wat ongeintereerd
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en feedback! We stellen uw beoordeling zeer op prijs en zullen dan ook zeker wat met uw opmerking doen. Alvast een mooie winterse dag toegewenst, team Benel.
Pluspunten
Snelle service! Goede prijs!
VerbeterpuntenDe kleur van de achtergrond was niet kleur echt, maar heb hem uiteindelijk wel gehouden, want het was een mooie kleur die ik nog niet had
Pluspunten
Er was een probleem met de bezorger van het pakje, Zeer behulpzaam om het probleem goed op te lossen. Zeer klant vriendelijk.
Goedemiddag Jac, ontzettend bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. We hopen je nog eens weer te zien in onze webshop. Alvast een goed uiteinde van het jaar toegewenst, team Benel
Pluspunten
Informatie m.b.t. levertijd indien niet op voorraad
Pluspunten
goed advies over producten en snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Ik als niet fotograaf kreeg uitvoerig tips om betere kwaliteit foto's te maken met mijn bestelde softboxen. Het meedenken en al deze tips en service zie je niet snel bij een webshop! Heel erg bedankt! Groetjes Vera
VerbeterpuntenGeen!
Goedemorgen, Wat een fijne woorden om zo te lezen op de ochtend! Wij als Benel streven ernaar al onze klanten goed van dienst te zijn. We zijn dan ook enorm blij met uw review. Namens het hele team bedankt voor uw beoordeling en alvast een fijne dag toegewenst!
Pluspunten
Regelmatig bestel ik hier. Super snelle levering en goede prijzen.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw review! Wij waarderen uw beoordeling zeer en zijn dan ook blij met zo'n cijfer. Namens het hele team van Benel alvast een fijn weekend toegewenst!