Pluspunten
+ Goed advies + Professioneel + Goed bereikbaar + Eerlijke prijzen
Goedemiddag Rogier, Dat zijn nou nog eens berichten waar we vrolijk van worden! We waarderen uw mening enorm en zijn dan ook zeer blij met uw review. Bedankt en misschien tot ziens in onze webshop! Alvast een fijn weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
+ Goed advies + Professioneel + Goed bereikbaar + Eerlijke prijzen
Pluspunten
Hebben een enorm groot aanbod!
VerbeterpuntenSommige werknemers nemen niet zo vriendelijk op en doen of ze het assortiment kennen....er zijn er ook bij die het echt weten en vriendelijk zijn.
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback! Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zien. Dat u een van onze medewerkers als niet zo vriendelijk hebt ervaren is natuurlijk niet de bedoeling, wij zullen dit dan ook binnen ons team opnemen. We willen je nogmaals bedanken voor je review en feedback. Een 10 is natuurlijk geweldig! Mocht je aan de hand van deze reactie nog vragen hebben horen we graag van je. Alvast een fijn weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Top bedrijf. Heeft mij gewoon geleverd zonder dat ik een bedrijf ben.
Pluspunten
- persoonlijk, duidelijk en goed kwaliteit van de geleverde product
Verbeterpunten- verzending ook na 15:00 mogelijk maken
Goedemiddag Team Adis, Bedankt voor je feedback! Dit is zeker een cijfer waar wij blij van worden. Mocht je aan de hand van deze reactie nog vragen hebben horen we graag van je. Alvast een fijn weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Klantgericht en klantvriendelijk. Mensen nemen de tijd om bepaalde zaken uit te leggen / nader toe te lichten. Product dat niet voldeed werd zonder gezeur omgeruild.
VerbeterpuntenBen twee keer in de showroom geweest, i.v.m. omruilen. Tijdens de vakantieperiode hadden de mensen in de showroom minder kennis en kunde dan na de vakantieperiode. De 7 is een gemiddelde van een 6 en een 8 van twee ervaringen.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw review en feedback! Fijn om te weten wat uw mening is. Goed om te weten dat onze collega's u goed van dienst zijn geweest. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben horen wij het graag. Fijn weekend toegewenst, Team Benel
Suggestions
Add more shipping posibilities
Goodmorning Thomas, We would like to thank you for your review! Could you tell us what went wrong with the shipping? Kind regards, Team Benel
Pluspunten
Er wordt goed geluisterd naar mijn vraag en met kundig advies wordt ik geholpen.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw review! Zulke berichten vinden wij natuurlijk altijd mooi. We hopen u nog eens weer te zien in onze webshop! Fijne week toegewenst, Team Benel
Pluspunten
snelle oplossing als er een probleem is
Goedemiddag Elly, Grote dank voor je review. Fijn om te horen dat je probleem is opgelost! We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben kun je contact met ons opnemen. Fijne week toegewenst, Team Benel
Pluspunten
snelle levering, prima afwikkeling.
Goedemorgen Egbert, Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij met uw beoordeling. We hopen u nog eens weer te zien in onze webshop. Nogmaals bedankt voor uw review. Fijne week toegewenst, Team Benel