Goedemiddag Rudy, Hartelijk bedankt voor uw review! Voor dit soort cijfers doen we het natuurlijk. We zijn heel blij met uw review en hopen u dan ook gauw weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
betrouwbaar en klantvriendelijk
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als betrouwbaar en klantvriendelijk omschrijft. We doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en als dat dan lukt is dat natuurlijk enorm fijn. Nogmaals bedankt voor uw review. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen Patrica, Bedankt voor je review! Zulke berichten op de maandag morgen zijn altijd leuk om te lezen. We zijn heel blij met een 8 als cijfer! Fijne dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! We zijn zeer blij met een 8 als algemeen cijfer. Mocht je naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben kunt u ons van 08:00 tot 16:30 bereiken op 0528 - 234 828. Zonnige groet, Team Benel
nvt
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Wij proberen altijd al onze klanten tevreden te stellen. Zou u ons aan kunnen geven waarom u een 3 geeft? Dit mag ook met een van onze collega's op het nummer 0528 - 234 828. We horen graag van u wat er mis is gegaan. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen Herman, Enorm bedankt voor je review. Een 10 is natuurlijk altijd heel erg leuk om te krijgen. We vinden de mening van onze klanten namelijk heel erg belangrijk. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Goedemiddag Ronald, Heel erg bedankt voor je cijfer! Zulke reviews brengen altijd een lach op het gezicht van onze collega's. Fijne dag toegewenst, Team Benel.
Positive
Perfect in every way.
Good morning Jorn, We would like to thank you for your review! We appreciate your opinion very much. Kind regards, Team Benel
U levert aan bedrijven en veel daarvan zijn in het weekend gesloten, daarom zijn leveringen op zaterdag niet zo handig. Het bestel plezier via internet zit hem in levering op locatie, dan wil je niet op gaan halen. Echter u heeft het voor mij perfect opgelost, dank.
Goedemorgen, We snappen dat het voor u wat omslachtig is. Echter zijn er ook een groot aantal wel op zaterdag geopend. We willen je in ieder geval bedanken voor je review! En fijn dat het voor u goed is opgelost. Mocht u aan de hand van deze reactie nog vragen hebben kunt u ons van 08:00 tot 16:30 bereiken op 0528 - 234 828. Zonnige groet, Team Benel
Pluspunten
Geen enkel probleem, perfecte afhandeling en snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetaling wat makkelijker , niet via een dealer en daar dan ook ophalen. Niet zo handig. Maar verder prima geregeld allemaal .
Goedemorgen Ad, bedankt voor je review! Doordat wij een groothandel zijn kunnen en mogen wij niet leveren aan particulieren. Wij willen je in ieder geval nogmaals bedanken voor het positieve cijfer. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Goedemiddag Robert, Wij zijn een groothandel en daarom kunnen en mogen wij niet leveren aan particulieren. Om toch zo veel mogelijk mensen van dienst te zijn hebben wij voor een dealer netwerk gekozen. Over het algemeen worden pakketten via een dealer binnen enkele dagen geleverd bij de klant. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen Hugo, Bedankt voor je positieve review! Hier zijn we natuurlijk altijd heel erg blij mee. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Positif
Description très précise du matériel bon prix