Pluspunten
Erg goede service, word erg goed geholpen en er is fanalen mogelijk!
VerbeterpuntenDe bezorging van DPD is echt 3 keer niks. Ik heb nu 3 keer iets laten komen, de eerste keer zeiden ze dat ze de volgende dag kwamen (waar ik dus speciaal voor thuis bleef) en uiteindelijk was het pas de volgende dag.. De tweede keer kreeg ik geen e-mail betreffend hoe laat ze zouden komen en reed ik toevallig net door mijn straat en zag ik ze voor de deur staan, zodat ik nog net mijn pakket kon aannemen. En de laatste keer zouden ze leveren tussen 12:50 - 13:50, ik was gewoon thuis (weer speciaal voor de levering) vervolgens stond er op de track link dat de afleverpoging mislukt was, en moest ik het weekend wachten, ik kreeg een e-mail dat ze maandag tussen 15:20 en 16:20 zouden komen, krijg ik ineens een bericht van mijn broer die toevallig in mijn bedrijfspand was dat mijn pakket daar was.. om 11 uur s'morgens!!?
Goedemorgen Joyce, Wat naar dat je tot 3 keer toe problemen hebt gehad met je bestellingen. Heb je hier ook contact met ons over gehad? Wij willen je in ieder geval bedanken voor je positieve cijfer over het algemeen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Snelle levering, goed advies op basis waarvan ik besteld heb.
Goedemorgen Willem, Bedankt voor je positieve reactie! Goed om te weten dat je wat aan ons advies hebt gehad. We hopen je nog eens weer te zien in onze webshop. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
Goedemorgen Orry, Wij willen je enorm bedanken met een 9 als algemeen cijfer! We doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Hallo Erwin, Bedankt voor je positieve review! We zijn heel blij met een 8 als cijfer. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Het inlevingsvermogen in de klant is erg groot. Ik ben zelf professioneel fotograaf en ze weten dat de spullen die je nodig hebt goed moeten werken. Ze reageren alert als dat niet zo is. Stellen geen lastige vragen maar komen eerst in actie!! Over mijn niet goed werkende opvouwbare softbox werd na 1 mailtje met bijbehorende foto's meteen dezelfde dag een nieuwe verstuurd die ik de volgende dag in huis had!!
VerbeterpuntenTot nu toe geen tips of verbeterpunten.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Een fijne dag gewenst! Team Benèl.
Goedemiddag Obbe, Bedankt voor je review! Dat zijn goede berichten op de vrijdag middag. We doen altijd ons best om de klant tevreden te stellen. Zonnig weekend toegewenst, Team Benel
Jammer dat je eerst naar de fotozaak moet gaan / contact opnemen om je bestelling definitief te maken. Dit zou prettiger zijn als dit direct via de website van Benel zou zijn. Scheelt toch weer een werkdag.
Goedemorgen Jeffery, Bedankt voor je feedback. Omdat Benel een groothandel is, kunnen en mogen wij niet leveren aan particulieren. We zijn blij dat je toch nog een 8 geeft als algemeen cijfer. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Ondanks late bestelling producten toch op tijd geleverd.
Goedemiddag Piet, Goed om te weten dat ondanks je late bestelling het toch op tijd binnen is gekomen. Bedankt voor je positieve reactie! Zonnig weekend toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Het was even wennen de manier van bezorging door bij de dealer te conformeren dat je een bestelling laat afleveren, maar de snelheid is super.
Goedemorgen Dennis, Met zulke cijfers zijn we altijd heel erg blij! Goed om te horen dat je bestelling snel is verlopen. Bedankt voor je cijfer! En hopelijk tot ziens in onze webshop. Zonnige groet, Team Benel
Alles prima
Pluspunten
Handig om het via de bekende lokale dealer te laten lopen
Positive
Ausführliche Produktbeschreibung. Übersichtlicher Bestellvorgang. Sendungsverfolgung. Schneller Versand in ordentlicher Verpackung.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pluspunten
Correct
Goedemiddag Ton, bedankt voor je beoordeling! Wij zien natuurlijk graag zulke cijfers. Mocht je nog vragen hebben, onze klanten service staat op werkdagen van 8 tot 5 voor je klaar! Fijne dag, Team Benel
Goedemorgen Guido, Bedankt voor je cijfer aan Benel. We zijn erg blij om te zien dat je alles een 10 hebt gegeven, wij streven er dan ook altijd naar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijne dag, Team Benel