Altijd top

Al vele jaren bestellen wij onze benodigheden bij Benel en hebben hierbij altijd top service ontvangen. Snelle levering, bij vragen snel reactie en ook altijd meedenkend .

correct snel en prima

Helemaal naar wens

Zeer positief

Vlot geleverd 1e helft doch jammer van 2e serie in back order. Maar dit kan gebeuren nietwaar?

Vlotte duidelijke service

Haastige bestelling in sneltempo afgeleverd op mijn adres. Artikel als omschreven en werkt perfect met Iphone 13 pro.

Prima service en afhandeling van de orders

Altijd goede info op de site en snelle levering

Onjuiste maten op jullie website

Ik heb en aantal keren heen en weer gemaild met een zekere *****. Eerst konden jullie de gevraagde spigot niet in de door mij bestelde maten leveren. Daarna klopten de maten niet zoals aangegeven op jullie website! Mijn laatste mail: "Juist, OMDAT jullie geen 25 mm spigot hadden heb ik dat van lieverlee moeten veranderen! En nu opeens is het geen 32 maar alweer 25 mm. Los daarvan klopt de informatie op jullie website niet!! Vreemd." Hierover zou ik nog informatie krijgen: Mail van 4 mei: "Beste *** Wij hebben de spigot nagecheckt in ons magazijn. Nu blijkt dat er een fout vanuit de fabrikant is en de maten niet kloppen. Wij wachten op antwoord van de hun. Zodra we die hebben laten wij het gelijk weten." Niemand heeft mij daarna ooit nog maar iets laten weten! Ik ben dus niet verder geholpen en niet tevreden over de 'afhandeling' Ik vind dat niet bepaald klantvriendelijk. ****

Response from the business owner

Beste Ger Vos, Bedankt voor je review over de spigot-adapter. Je hebt helemaal gelijk, de maat wijkt inderdaad 7 mm af. Inmiddels hebben we alle spigot-adapters in deze serie nagelopen en verduidelijkt met illustraties op de website. Excuses voor de vertraging per mail. Soms duurt het lang voordat de fabrikant een terugkoppeling geeft. We waarderen je feedback enorm. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijke groet, Team Benel.

vriendelijk

Ben blij met Benel

Excelente

Muy buen servicio y eficaz

• ¿Nos recomendarías?

Duidelijk en goed

Gevraagd of ze losse onderdelen van konus verkopen, kreeg een duidelijke mail met uitleg. Nu voor een kleine 40 euro mijn telescoop nieuw leven in geblazen. Top!

Zeer goede en snelle service

Duidelijke omschrijving en beschikbaarheid van het product, ik koop al jaren met volle tevredenheid hier mijn spullen.

prima service

prima service en snel

Vrij goed, …met toch een ‘maar’

Ik kocht enkele maanden terug, met enkele weken tussen, 2 x 1 Falcon Eyes BL30TDII met alle toebehoren, met daarbij een afstandsbediening die (heb ik later gehoord) niet de juiste was (welke wel als correct op de site stond). Ik heb deze teruggestuurd en ze gingen mij de correcte afstandbediening nasturen. Tot op heden heb ik echter nog niets gehoord. Gegevens : MAIL van 16-2-2023 RC-3T afstandsbediening (teruggestuurd) RC-5C zou nagestuurd worden

Response from the business owner

Dag Luc, bedankt voor je review. Balen dat je de juiste afstandsbediening nog niet hebt ontvangen. We hebben 'm direct na ons mailcontact besteld bij de fabrikant. Helaas bleken ze daar niet op voorraad te zijn. Uiteraard komt de afstandsbediening binnenkort alsnog je kant op. Bedankt voor je geduld. Hartelijke groet, Team Benel

goed, ging binnen dag

geen klachten dan is het goed

Perfekt

:-)

Groot assortiment, snelle levering

Voor mijn studio had ik diverse materialen nodig, zoals statieven, liggers en achtergronden. Door de ruime keuze was het one-stop-shopping. Ideaal. Daar komt de snelle levering nog achteraan waardoor ik zeker Benel bij andere mensen aanraad.

Super advies en mooie priis

Enorme witte doek gekocht en fotografietafel. Blij met de kwaliteit van het doek en de tafel is mooi compact om mee te nemen.

Levering nog niet volledig, wachten nog op de rail

Levering niet volledig

Response from the business owner

Dag Els, De rail die je besteld hebt, is 3 meter lang. Daarom kunnen we 'm niet als normaal pakket versturen. DGO bezorgt deze lengte-producten met een vrachtwagen. Ik verwacht dat je deze morgen ontvangt. Hartelijke groet, Team Benel.

Correcte afhandeling en verzending

Correcte afhandeling en verzending

Na een paar bezoekjes en vele testen tot een super resultaat gekomen

Na een paar testweken van onze nieuwe Photo Carousel uiteindelijk tot een super resultaat gekomen. Korte lijnen en goed advies.

Top dienstverlening

De papieren rollen waren snel geleverd. Ik bestelde echter ook nog vervangstukken voor mijn ophangsysteem. Hier ging iets mis met de koeriersdienst wat snel en correct rechtgezet werd door Benel. Tot de volgende!

Response from the business owner

Hi Inge, Bedankt voor je feedback. Je pakketbezorger is 2x onderweg geweest om het pakket bij je af te leveren. Helaas is dat niet gelukt. Ik neem even persoonlijk contact met je op om de nieuwe bezorging af te stemmen. Hartelijke groet, Team Benel.

prima levering

goede service en zijn klantvriendelijk

goede ervaringen.

goede service, prima bedrijf.

Super snel geleverd

Uitstekend geholpen

Uitermate tevreden

Benel geeft een goede service

Gisteren gebeld over een probleem met het opstarten van het pasfotosysteem. na door jullie veel gezocht te hebben helaas niet kunnen oplossen. was toch erg blij met de tijd die de monteur er voor nam om het te proberen op te lossen

About Benel BV

Benel is specialist in foto(studio) artikelen en camera accessoires van onder meer Sirui, Falcon Eyes, Linkstar, StudioKing, Excella, Kenro, Marumi, Matin, Pixel, Tecco, Sevenoak, Boya, Nest, Braun, Miops, Explorer Cases, Saramonic, Orangemonkie, Rolux, Photorobot, ZEP en DNP. Het huidige assortiment omvat ook optische instrumenten zoals verrekijkers, telescopen, nachtkijkers, richt- en warmtebeeldkijkers en microscopen van bekende merken als FLIR, Vortex, Konus, Byomic, Balloon, Kowa, Guide, Sionyx, Outdoor Club, Luna optics, AGM. Telefoon: 0528-234828 E-mail: pr@benel.nl