Laden reviews...
81 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently report fast shipping, reliable service and high-quality products. The ordering process is easy and descriptions are clear. Many reviews highlight good value and responsive support, with occasional notes about shipping or packaging.
Niks bijzonders werkte als voorheen.
Ron
Haren
Bedankt Ron voor je feedback. Fijn dat alles vertrouwd en zoals altijd is verlopen.
mooie strakke website
BEN
Naaldwijk
Bedankt Ben. Goed om te horen dat de nieuwe website overzichtelijker is, ook al is het even wennen.
Dommage pour Cindy belle personne
Michelle
71190 Saône et Loire
Merci Michelle pour votre retour. Heureux de lire que vous êtes satisfaite du contact et nous apprécions votre message.
Alles weer top.
6 February 2026
Cees
Wijk bij Duurstede
Bedankt Cees voor je review. Fijn dat alles weer goed en snel is verlopen zoals je van ons gewend bent.
Professional and responsive
5 February 2026
Marian
POPESTI LEORDENI
Thank you Marian for your review. Good to hear that you experienced our service as professional and responsive.
Prima ook als je zelf niet goed besteld hebt.
5 February 2026
Michel
Driehuis
Bedankt Michel voor je feedback. Fijn dat je onze snelheid, het brede assortiment en de hulp bij foutieve bestellingen zo waardeert.
Sinds een paar maanden zijn de leveringen super vertraagd. daarbij kreeg ik gisteren van de vervoerder te horen, dat ik hem behandelde als een hond. omdat ik netjes aangaf dat hij even moest wachten zodat ik de pasfoto's van een klant kon afwerken?? (daar kan Benel niets aan doen, maar dat krijg je als met niet nederlands sprekend personeel moet werken) Te veel verpakkingsmaterialen. Ik heb maar een kleinen winkel, kan de rommel die Benel mee stuurt niet meer kwijt. in een pallet doos lege kartonnen dozen, papier, plastic, zo van welk afval kunnen we vandaag eens naar eric sturen. Ik weet wel dat alles goed ingepakt moet zijn om breuk te vookomen, maar je magazijn schoonmaken en mij de rommel te sturen gaat een beetje ver. het kost mee vele honderde euro's om het "verpakkingsmmateriaal" van Benel af te laten voeren. De producten zijn goed en goed te verkopen.
4 February 2026
Anja
gorinchem
Bedankt voor je concrete feedback Eric! Eén van de kernwaardes van Benel is duurzaamheid. Daarom herbruiken we verpakkingsmateriaal, zodat hiervoor geen onnodige verspilling plaatsvindt. Begrijpelijk dat dit wat veel lijkt, maar daarmee proberen we kapotte lijsten te voorkomen. Zoals je weet is breuk geen uitzondering, maar dit lossen we altijd voor je op.
Leveringen zouden binnen Nederland normaal gesproken de volgende dag geleverd moeten worden. Wel is de gladheid en sneeuwval een vertragende factor geweest. Gelukkig zien we dat je laatste 2 bestellingen met DPD de volgende werkdag al zijn geleverd.
Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.
Hartelijke groet,
Team Benel
2 February 2026
Piet
Lanaken
Bedankt Piet voor je review. Mooi dat alles correct en snel is verlopen.
Ik kocht al vaker artikelen bij Benel en nu was de Stealth Gear dual camera system aan de beurt, solar èn WIFI; het kan niet op. Het mooie van dit apparaat is, naast de draadloze mogelijkheden en het zonnepaneel, de ingebouwde accu. Geen gemier met batterijen. Als 'ie leeg dreigt te raken, gewoon even aan de USB-oplader en hup, weer aan de slag. De levering via DPD is niet mijn favoriet, maar ja, op den duur komt je pakket wel aan. Verder is Benel gewoon een fijne firma, ook uitstekend voor dropshipping en verder betrouwbaar.
14 January 2026
Jan-Willem
Heerlen
Dank je wel Jan-Willem voor je uitgebreide review. Fijn dat je zo tevreden bent over het product en onze betrouwbaarheid, ook op het gebied van dropshipping.
Top bedrijf denkt met je mee en je kunt ze gewoon bellen
13 January 2026
Wim
Rijssen
Bedankt Wim voor je reactie. Goed om te horen dat je onze bereikbaarheid en meedenkende aanpak waardeert.
Snelle levering - kwalitatief artikel - Extreme Seat Urban Charcoal Zeer tevreden.
12 January 2026
Dirk
Sint-Laureins
Dank je wel Dirk. Fijn dat de levering snel was en het artikel aan je verwachtingen voldoet.
Ik heb de DNP DS-RX1 media set gekocht en de service was heel erg snel. Heb ze nog niet nodig gehad dus weet nog niet of ze goed werken, maar ik verwacht van wel.
9 January 2026
Ilse
Barneveld
Bedankt Ilse voor je review. Goed om te horen dat de service snel was en we hopen dat de producten straks ook volledig naar wens zijn.
Een Buteo fotografie tent gekocht . Makkelijk om te bestellen een paar dagen geleverd. Precies wat je wil geen gedoe , snel en simpel
8 January 2026
Ronald
Herongen
Dank je wel Ronald. Mooi dat bestellen en leveren precies zo zijn verlopen als je verwachtte: snel en zonder gedoe.
Al heel wat jaren klant bij Benel, fijne en snelle service
6 January 2026
Manon
Rhenen
Bedankt Manon voor je vertrouwen over de jaren heen. Fijn dat je de samenwerking en service als prettig en snel ervaart.
Ik bestel al jaren bij Benel en het is altijd goed. Fijne service en hulp als ik ze bel. Ze geven duidelijke uitleg.
5 January 2026
Wendy
Fijnaart
Bedankt Wendy voor je trouwe vertrouwen. Fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze service en de duidelijke uitleg wanneer je contact met ons opneemt.
Un échange parfait et très réactif avec les équipes de vente, une expédition du produit très rapide. Je suis absolument enchantée de cette première commande !!!
26 December 2025
Stéphanie
Brétigny-sur-Orge
Merci Stéphanie pour votre enthousiaste retour. Ravie d’apprendre que votre première commande et le contact met notre équipe se sont déroulés parfaitement.
Regenhoes geleverd die niet aan de gewenste kwaliteit voldeed. Vervolgens na ruim een week een hele andere regenhoes ontvangen, die ik niet besteld heb. Gelukkig werd het door de contactpersoon goed opgelost. Op hun kosten werd de juiste regenhoes opgestuurd en de verkeerd geleverde regenhoes mocht ik houden. Prima oplossing en inmiddels tevreden met m'n regenhoes.
24 December 2025
Annita
Doetinchem
Hi Annita,
Bij het terugsturen van je regenhoes is in ons magazijn helaas iets misgegaan en heb je een andere regenhoes ontvangen dan besteld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de oplossing. Veel plezier met je bestelling!
23 December 2025
Angelique
Udenhout
Bedankt Angelique. Goed om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld.
Prodotto ottimo. Trasporto un po' lungo ma forse dovuto al periodo natalizio.
22 December 2025
Mario
Milano
Grazie Mario per la tua recensione. Fijn dat je tevreden bent over het product en dank voor je begrip rondom de levering in de drukke periode.
Goede service en vlugge levering
Jack
Schinveld
Bedankt Jack voor je review. Mooi dat je onze service en snelle levering zo waardeert.
All ok .. Parking , sendind, communication . Super
Lubomír
Slovakia
Thank you Lubomír for your feedback. Great to hear that everything from communication to delivery went smoothly.
Parfait de la commande a la livraison
Eric
Gironde
Merci Eric pour votre retour. Fijn dat alles van bestelling tot levering perfect is verlopen.
Mooie nieuwe website!
18 December 2025
M.
Amsterdam
Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je de nieuwe website mooi vindt en dat de levering snel was.
5 sterren voor de klantenservice 5 sterren voor de mooie nieuwe overzichtelijk website 5 sterren voor de top bezorging ! Tot de volgende keer maar weer.
18 December 2025
Avwessumfotografie
Reuver
Dank je wel voor deze mooie woorden. Geweldig om te horen dat zowel onze klantenservice, de nieuwe website als de bezorging zo goed bevallen.
Mensen enken met je mee Overal is een oplossing voor.
17 December 2025
Dick
Sint Willebrord
Bedankt Dick voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze meedenkende aanpak en oplossingsgerichtheid zo waardeert.
Branch
Retail, E-Commerce