Score: 10
Ik ben zeer tevreden met de aangekochte goederen en ook met de service na verkoop. Hartelijk dank hiervoor. MVG Veerle
Super service is een mooi compliment. Bedankt Veerle!
Ben keurig en volgens afspraak geholpen met een oculair voor mijn spotting scope.
Mooi Bas, volgende keer staan we graag weer voor je klaar!
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk
Bedankt voor het delen van je goede ervaring, Anita!
Zeer goede en correcte service
Mooi dat je tevreden bent over onze service John!
Product in orde. Levering zoals afgesproken.
Heel fijn Luc, dankjewel!
Weer goed geholpen
Bedankt Hans, graag tot ziens!
Laagdrempelig en je kan altijd terecht voor advies!
Mooie woorden Redouan, dankjewel!
Score: 9
Via de telefoon worden we altijd vriendelijk geholpen En goed voorgelicht.
Uiteraard staan we je graag telefonisch te woord Ankie! Tot de volgende keer.
Score: 5
Ik had een verkeerd product besteld. Is netjes gecorrigeerd inclusief een credit nota.
Wat fijn dat je ons een 10 geeft. Zijn we blij mee. Veel plezier met je bestelling!
Score: 6
N.v.t.
Dankjewel Harma! Tot de volgende keer!
Netjes geadviseerd over fotoachtergronden
Top! Succes met de foto's Wim!
Door een verkeerde diagnose mijnerzijds heb ik een artikel teruggestuurd voor reparatie. De technische dienst kwam zeer snel met een bevredigende oplossing en rekende mij alleen de verzendkosten. Chapeau!!!
Fijn dat je tevreden bent, John. We staan graag voor je klaar.
Ik had Benel een mailtje gestuurd aangezien het even duurde voordat de rollen op voorraad kwamen. Het team van Benel antwoordde heel snel en gaf me gelijk een duidelijk antwoord. Toen de rollen op voorraad waren kreeg ik een mail en werden de rollen zelfs bij mij thuis geleverd. Ik moest even geduld hebben maar die had ik en daardoor verliep alles soepel.
Heel fijn Aniek, neem gerust weer contact op als je een vraag hebt.