Pluspunten
Snelle levering, verstand van zaken
Pluspunten
zoals in het verleden, top
Pluspunten
Altijd voor je als je vragen heb of ergens niet uitkomt.
Pluspunten
Vriendelijke en goed klantenservice!
Pluspunten
Snel en makkelijk bestellen, klantvriendelijk en behulpzaam, snelle en goed verpakte levering.
Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment goede prijs.
VerbeterpuntenMis wel verschillende merken
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Wij zijn natuurlijk altijd aan het kijken of wij onze merken range kunnen uitbreiden. Welke suggesties heeft u voor ons? Dan gaan wij daar zeker naar kijken. U kunt ons mailen op [email protected] of bellen op 0528-234828. Fijne dag gewenst, Team Benel
Pluspunten
Klantvriendelijk. Direct geholpen. Storing direct verholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leveren volgens afspraak.
Pluspunten
Netjes volgens afspraak geleverd. Prijs is ook prima!..
VerbeterpuntenGeen!...
Pluspunten
Duidelijke site en gied assortiment snelle levering
Op de website wordt beloofd, vandaag besteld, morgen in huis. Mijn bestelling heeft 6 dagen op zich laten wachten.
Goedemiddag meneer Deboeuf, Bedankt voor het telefoon gesprek dat wij zojuist hebben gehad! Zoals net ook telefonisch vermeld leveren wij naar België helaas niet altijd de volgende werkdag uit. Dit kan 1-2 werkdagen duren. Wij zien dat het pakket 3 dagen (waarvan 2 in het weekend) bij een depot van DPD heeft gelegen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit gaan wij dan ook intern bespreken. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u na aanleiding van deze reactie nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Fijne dag gewenst, Team Benel
Pluspunten
Goede producten, vriendelijk, oplossingsgericht, goede kwaliteit en levertijd
VerbeterpuntenIk hoef niet iedere keer zo'n formulier te ontvangen!
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Kunt u aangeven wat voor een formulier u bedoeld dan gaan wij kijken hoe wij dit voor u op kunnen lossen. U kunt mailen naar [email protected] of ons bellen op 0528-234828. Fijne dag gewenst, Team Benel
Pluspunten
Helder, duidelijk, en prijs-kwaliteit dik in orde!
VerbeterpuntenZoekfunctief / filterfunctie in de webshop mag moderner/beter.
Pluspunten
Fantastich afgehandeld, waarvoor dank!
Pluspunten
Keurige levering en uitstekende Support aftersales
Positive
Service .Lieferung. kontakt
Pluspunten
Service is nooit gehaast en altijd vriendelijk
Pluspunten
Keurige snelle levering en snelle reactie bij vragen. Heel fijn!
Pluspunten
snellle levering , doen wat ze beloven.
Positive
Schnelle Lieferung, guter Service
Pluspunten
duidelijke bestelwebsite, veel produkten op voorraad
Verbeterpuntenlevering was niet helemaal in orde (beschadigde nalevering) maar is dan weer prima en snel opgelost
Pluspunten
Ik vind die een top bedrijf. Zowel telefonisch als fysiek contact, iedereen is even vriendelijk en men probeert een probleem zsm op te lossen. De monteur / winkel meneer was erg klantvriendelijk en loste een storing in de flitsunit direct op. Waardoor ik dezelfde dag weel in mijn studio kon fotograferen.
VerbeterpuntenDichter bij Den Helder komen ;-)