Pluspunten
Snelle levering Zeer goede service Uitstekende nazorg
Pluspunten
Vlotte en correcte levering van de goederen.
Pluspunten
Bij de terugzending stond op een brief dat altijd de factuur per email wordt verzonden. In mijn geval bleken de kosten nul zodat ik geen factuur meer kreeg .Ik vond dat verwarrend (maar ook wel prettig omdat het allemaal binnen de garantie bleek te vallen)
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling! Wij sturen inderdaad altijd een factuur per mail, dit om het bijvoorbeeld aan te tonen bij uw verzekering of voor uw eigen administratie. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
aanbod- snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar, correct, goede producten
Pluspunten
Zeer goede service. Supersnel!
Goedemiddag, Bedankt voor uw fantastische beoordeling! We zijn zeer blij dat u zo over ons denkt. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben horen wij graag van u. Nog een fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Goede prijs kwaliteits producten
VerbeterpuntenVerbetering in de website
Pluspunten
Groot assortiment van accessoires tegen zeer betaalbare prijzen. Goede service!
Goedemiddag Paul, Allereerst bedankt voor de review! Ik kan u wel verzekeren dat het om een nieuw product gaat, echter blijken de 2xAAA batterijen er standaard niet in te zitten, dit hebben wij dan ook gewijzigd op onze website. We sturen u vandaag nog kostenloos 3 nieuwe batterijen op. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Nog een fijne dag toegewenst, Team Benel