Pluspunten
Over het algemeen een snelle levering, goede verpakking, duidelijke website en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenEr worden soms dingen verkocht die niet helemaal doen wat de fabrikant belooft. Bijvoorbeeld de microfoons van Boya, die zijn niet zo best. Als je daar een klacht over hebt lossen ze dat bij Benel uitstekend op maar eigenlijk moet je zo'n product niet willen verkopen.
Bedankt voor de duidelijke feedback. Bij Benel testen en bekijken we alle producten voor ze op onze website verschijnen. Het kan soms zo zijn dat er onverhoopt toch iets niet goed (genoeg) functioneert. Mocht u dit in de toekomst nogmaals meemaken, horen we het graag! Team Benel.
Pluspunten
No nonsens en gewoon to the point. Snelle levering en prima verpakt. Aanrader.
VerbeterpuntenIk zou het wel fijn vinden als de factuur direct zichtbaar is in het sccount op de website. Dit wordt nu nog gemaild. Ook dropshipping kan eenvoudiger door de betalingen rechtstreeks te connecten met een webshop zodat ik niet meer handmatig producten en adressen moet selecteren en vervolgens het bedrag overmaken.
Dank voor uw goede beoordeling, daar zijn we blij mee! De facturen worden inderdaad enkel per email verstuurd. Wel kunt u de bestellingen uit het verleden op elk moment inzien via de website. We gaan uw feedback over de technische toevoegingen bespreken met onze website-beheerder, misschien is dit een mooie toevoeging voor in de toekomst. Team Benel.
Pluspunten
Gedegen info per artikel op de website
Pluspunten
goed bedrijf, heb een keer een kijker van vortex ingeleverd voor garantie doen niet moeilijk gelijk een nieuwe
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met het garantieproces van de Vortex kijker! Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, laat het dan gerust even weten. Team Benel.
Positive
Excellent product for the money I paid for . Fast dispatching service from benel.nl side.
SuggestionsA wider variety of night vision products in stock .
Thank you for your great feedback. We will discuss your advise about adding more night vision products with our buyers. Team Benel.
Pluspunten
goede service snelle levering
Verbeterpuntenklantnr. met automatische incasso voor vaste klanten hierdoor niet vooraf betalen.
Beste meneer Gaasbeek, Bedankt voor uw goede beoordeling! Het betalen op basis van automatische incasso is uiteraard mogelijk. We gaan u hier vandaag een email over sturen. Indien u nog meer opmerkingen heeft, horen we het graag. Team Benel.
Pluspunten
TOP service en erg vriendelijk personeel.
Pluspunten
Zie classifisering
VerbeterpuntenVertegenwoordigersbezoek
Positive
Highly recommended store
Pluspunten
Altijd zeer correct en razend snelle leveringen
VerbeterpuntenZou er geen kunnen bedenken momenteel
Pluspunten
Zeer correct
Pluspunten
Ik heb Benel ontmoet tijdens de fotovakbeurs en ervaarde daar veel kennis van zaken en behulpzaamheid. Het grote aanbod in studioapparatuur maakte dat ik hen opnieuw opzocht.
Pluspunten
Een leuk en goed bedrijf en voor mij gemakkelijk bereikbaar.