Pluspunten
Geweldige service van het begin tot het eind! -Goede / persoonlijke hulp bij het maken van de juiste keuze. -Nemen alle tijd voor je en denken goed met je mee -Zeer vriendelijk personeel -Scherpe prijzen! Wij hebben een zeer prettige ervaring met dit bedrijf en zouden Benel BV dan ook aan iedereen willen aanraden! Met vriendelijke groeten, Tim van Solkema Light of Sound Drive-in DJ Licht en geluid verhuur door heel Nederland www.lightofsounddrive-in.com
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Uitstekend op alle vlakken! Altijd correcte en snelle afhandeling van orders.
Pluspunten
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Benel. Ze zijn klantvriendelijk en altijd opzoek naar een oplossing mocht er een probleem zijn. Ze verkopen Falcon Eyes producten en ik vind het een geweldig merk. Het is perfect voor de beginnende fotograaf en zelfs voor de professional zijn er hele mooie producten te vinden.
VerbeterpuntenIk heb op dit moment geen verbeterpunten.
Goedemiddag Sander, Enorm bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze Falcon Eyes producten. Dit zijn leuke cijfers om te ontvangen. Naast Falcon Eyes hebben wij uiteraard nog veel meer mooie merken voor zowel de beginnende als de professionele fotograaf. We hopen je nog eens weer te zien in onze webshop. Een fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Ik had een probleem met mijn statief, klem kapot en het waterpasje. Had deze net aangeschaft bij de lokale fotohandelaar en helaasssss nul op rekest. Via google Benel gevonden en ondanks dat ik particulier ben en geen KvK nummer heb. Op meer dan voorbeeldige en keurige wijze hebben zij reserve onderdelen kunnen regelen en tot mijn verbazing kosteloos.
VerbeterpuntenVerbeterpunt of tip ..... Hou aub deze service en klantvriendelijkheid vast, voorbeeld hoe het kan ! :-)
Goedemiddag, Wat een enorme positieve review. Onze grote dank voor hiervoor! We zijn zeer blij als onze klanten zulke uitgebreide reviews schrijven. Wellicht nog een keer tot ziens in onze webshop. En alvast een fijn weekend toegewenst namens het hele team van Benel!
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goede producten :)
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! We zijn zeer blij met uw mening. Een cijfer als dit is natuurlijk geweldig. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Dien wat er beloofd wordt.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Heel erg goed geholpen. Zeer snelle levertijd. Zou iedereen Benel bv aanraden mijn ervaring tot nu toe top bedrijf.
Pluspunten
Snelle hulp bij problemen. Goede kennis over de produkten Hulp op afstand
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntenalles OK ;-)
Pluspunten
Snelle levering en informatie verstrekking.
Pluspunten
Goede informatie en advies van product.