Suggestions
Add more shipping posibilities
Goodmorning Thomas, We would like to thank you for your review! Could you tell us what went wrong with the shipping? Kind regards, Team Benel
Pluspunten
Er wordt goed geluisterd naar mijn vraag en met kundig advies wordt ik geholpen.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw review! Zulke berichten vinden wij natuurlijk altijd mooi. We hopen u nog eens weer te zien in onze webshop! Fijne week toegewenst, Team Benel
Pluspunten
snelle oplossing als er een probleem is
Goedemiddag Elly, Grote dank voor je review. Fijn om te horen dat je probleem is opgelost! We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben kun je contact met ons opnemen. Fijne week toegewenst, Team Benel
Pluspunten
snelle levering, prima afwikkeling.
Goedemorgen Egbert, Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij met uw beoordeling. We hopen u nog eens weer te zien in onze webshop. Nogmaals bedankt voor uw review. Fijne week toegewenst, Team Benel
Positive
Gute Produktqualität
VerbesserungspunkteWenn möglich bitte den Versand mit DHL
Pluspunten
Geleverd wat ik besteld heb tegen een scherpe prijs.
VerbeterpuntenVerzending naar huis was niet mogelijk. Moest het via de vakhandel ophalen. In mijn geval in een andere gemeente.
Goedemorgen Louis, Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn een groothandel en daardoor kunnen en mogen wij niet leveren aan particulieren. Spijtig om te horen dat je naar een andere gemeente moest. Is er bij u in de buurt een fotohandel die u graag als dealer zou zien, dan nemen wij daar contact mee op. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Pluspunten
Na een technische vraag de juiste oplossing gezorgd
VerbeterpuntenGeen, excuses dacht even uit hoeveel mensen ons bedrijf bestaat, Ik ben juist zeer goed en vakkundig ingelicht en voorgelicht
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en uw cijfer! We zijn zeer blij dat u ons over het algemeen een 7 als cijfer geeft. Kunt u ons misschien aangegeven waarom u het personeel een 5 geeft? Dan kunnen wij ons daarin verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling! Fijne dag gewenst, team Benel
Pluspunten
Zéér snelle en vriendelijke service! Zéér snelle levering, overzichtelijke website.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw review! We zijn blij dat u onze service als snel én vriendelijk ervaart. Dat u ons op elk vlak een 10 geeft vinden wij geweldig. Zonnige groet, Team Benel
Pluspunten
Ik ben telefonisch uitstekend geholpen. Wist niet precies wat ik nodig had, maar ik kon het doel goed uitleggen. Medewerker heeft mij daarbij uitstekend geholpen aan de benodigde spullen. Echt heel fijn, met zorg een aandacht.
VerbeterpuntenEr ging iets mis met de levering, die duurde daardoor een paar dagen.
Goedemorgen Hans, Enorm bedankt voor je review en feedback! Dat zijn nog eens leuke berichten om te zien na het weekend. Goed om te horen dat je uitstekend geholpen bent, jammer dat er dan iets mis is gegaan tijdens de levering. Nogmaals bedankt voor je review! Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u onze klantenservice van 08:00 tot 16:30 bereiken. Nog een zonnige week toegewenst, Team Benel
Goedemiddag Merel, Grote dank voor je beoordeling! We vinden het natuurlijk altijd leuk om zulke cijfers te krijgen. Een 10 is fantastisch, nogmaals dank daarvoor. Mocht je naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben horen we dat graag van je. Fijne dag toegewenst, Team Benel
Geen spam versturen nadat besteld is.
Goedemiddag, Allereerst onze excuses dat u dit als spam ervaart. Wij sturen deze vraag aan onze klanten om te kijken op welk vlak wij ons nog kunnen verbeteren. Wij willen u in ieder geval bedanken voor uw review! Kritisch kijken mag natuurlijk altijd. Zonnige dag toegewenst, Team Benel
bestellen in de webshop ging niet zonder slag of stoot
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review! We zijn erg blij met dit cijfer. Kunt u ons misschien vertellen wat er mis ging bij het bestellen in de webshop? Wij proberen het voor onze klanten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Fijne dag toegewenst, Team Benel