Pluspunten
Een buitengewoon plezierige en deskundige ervaring! Een onderdeel van een achtergrondsysteem bleek defect bij levering. Eén emailtje met een fotootje van het defecte onderdeel en een dag later al de vervanging bezorgd. Topservice en een voorbeeld voor velen. Hartelijke groet, Fotostudio Fotastique (Fred)
Goedemiddag Fred (als we zo vrij mogen zijn), Hartelijk dank voor je review. Benel hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar producten en diensten. Indien er bij een product een defect is of een ander euvel, dan lossen wij dit graag zo snel mogelijk op. Klant moet immers verder. We zien u graag terug in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Pluspunten
- snelle reactie op bestelling - perfecte informatie over bestelling en levering
er zou bij vertraging eerder gereageerd moeten worden.zelf heb ik twee maal gemaild
Goedemorgen heer van Mulken, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn erg blij met uw rapportcijfers. Met betrekking tot de bezorging, graag uw aandacht voor het volgende: Benel probeert zo min mogelijk uit te leveren in deelleveringen. Helaas ontkomen we er soms niet aan. Bijvoorbeeld bij het verzenden van lange rollen. Via onze vervoerders wordt een Track&Trace beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u uw pakket nauwkeurig volgen. U kunt zelfs aan vervoerder aangeven wat voor u de beste aflevertijd is. Dat kan o.a. via Predict van DPD : http://www.benel.nl/nieuws/benel-bezorgt-via-predict Heeft u toch nog vragen over bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 528 234828 Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam personeel
VerbeterpuntenSnellere bezorging
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Via onze vervoerders wordt een Track&Trace beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u uw pakket nauwkeurig volgen. U kunt zelfs aan vervoerder aangeven wat voor u de beste aflevertijd is. Dat kan o.a. via Predict van DPD : http://www.benel.nl/nieuws/benel-bezorgt-via-predict Heeft u toch nog vragen over bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 528 234828 Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen. Snelle levering!
Pluspunten
Bezorgd door vriendelijke persoon.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en rapportcijfers. Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenDeel levering maakt dat je 2 dagen thuis moet zijn. Melding van afgifte goederen en werkelijke afgifte is wel erg kort.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Benel probeert zo min mogelijk uit te leveren in deelleveringen. Helaas ontkomen we er soms niet aan. Bijvoorbeeld bij het verzenden van lange rollen. Via onze vervoerders wordt een Track&Trace beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u uw pakket nauwkeurig volgen. U kunt zelfs aan vervoerder aangeven wat voor u de beste aflevertijd is. Dat kan o.a. via Predict van DPD : http://www.benel.nl/nieuws/benel-bezorgt-via-predict Heeft u toch nog vragen over bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 528 234828 Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Goedkoopste voor wat ik wilde hebben. Bezorgservice geeft heel duidelijk aan wanneer ze komen (tot 2 uur nauwkeurig)
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de producten en service van Benel. Indien u hulp of advies nodig hebt, horen wij het graag. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 08.00 uur s'morgens: 0528-234828 Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, levering zou op tijd binnen zijn is dus NIET gebeurd
Goedemorgen, Het spijt ons dat uw ervaring met Benel niet is geweest zoals men van ons gewend is. Kunt u aangeven waar het mis is gegaan bij uw bestelling? Wij hopen van u te mogen horen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 08.00 uur s'morgens: 0528-234828 Vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Snelle levering Goed bereikbare klantenservice Klantenservice weet waar ze het over heeft
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw fijne review. Hier worden we natuurlijk ontzettend blij van. Ook in dit nieuwe jaar staan we graag voor onze klanten klaar. Tot ziens in onze webwinkel :-) Groet, Team Benel
Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics