Pluspunten
snelle levering en geen verzendkosten
Verbeterpuntenbeschadigd product, slechte productbeschrijving, slechte service, nogal klant-onvriendelijk, late (of nog geen) retourbetaling.
Goedemiddag Joke, Dank voor het schrijven van een review. Het spijt ons dat uw ervaring met Benel niet soepel is verlopen. Benel probeert te allen tijde met de klant mee te denken en is oplossingsgericht. De retourbetaling heeft inmiddels plaatsgevonden. Kunnen wij u op een andere manier nog van dienst zijn? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Team Benel
Pluspunten
Alle waardering voor uw 'winkel' medewerker.
Goedemorgen Jelte, Ontzettend bedankt voor je feedback. We gaan onze winkelmedewerker natuurlijk extra in het zonnetje zetten met deze positieve review. Fijne jaarwisseling gewenst! Team Benel
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Lorenzo, Blij dat we zo snel mochten en konden schakelen naar een andere achtergrond. Zo blijkt maar eens temeer; samen kom je er wel uit. Fijne jaarwisseling gewenst! Team Benel
Pluspunten
Kan gewoon niks verzinnen ondanks dat ik een rasmopperaar ben
VerbeterpuntenLekker zo doorgaan
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Blij dat er niets te "mopperen" valt over Benel, haar producten en diensten. Heel fijne jaarwisseling gewenst :-) Team Benel
Pluspunten
Goede site, prijs en levering. Kom terug met bestelling!
VerbeterpuntenVerbreden assortiment.
Pluspunten
Ben erg goed geholpen toen ik een andere samenstelling wilde bestellen dan een pakket wat op de site staat. Top geregeld! Snel antwoord en dus snel geregeld.
VerbeterpuntenHeb een klacht ingediend bij DPD, omdat de levering lang duurde. Niet jullie schuld, dus heb de klacht bij hun gelegd.
Pluspunten
Very satisfied with the responsiveness, thanks.
Verbeterpuntenn/a
Alles in Ordnung
Pluspunten
de bestelling ging super vlot, en na betaling kwam de levering 2 dagen later al in België aan.
Pluspunten
Tot nu toe snelste levering via internet kopen, maar 2 dagen wachten op Falcon Eyes Videostatief met complete jibset. De schoudercamera kan hier ook zonder problemen geschroefd worden. Om met de Jipset ook omlaag de laagste stand te kunnen bereiken heb ik nog een camera bracket ( verhoogt de afstand) besteld op de site.
Goedemorgen Frank, Hartelijk dank voor de review. Wij zijn ontzettend blij dat we u zo tevreden bent met de service van Benel. Mocht u vragen hebben over de bestelling of producten, dan horen wij het graag. Kerstgroet, Team Benel
Pluspunten
Bijzonder geduldig geholpen en prettige kwantumkorting gekregen!
:-)
Pluspunten
Supersnelle levering, heb met overschrijving betaald en na 2 dagen al in de bus.. das straf! Voor de rest een zeer goede klantenservice voor eventuele vragen.
Goedemorgen heer Termonia, Hartelijk dank voor uw review. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn dat u onze service zo waardeert. We zien u graag terug in onze (web)winkel. Met vriendelijke groet, Team Benel
Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics